Переможець “Холостячки” Еллерт повернувся з США в Київ з розбитим серцем: Мішина викладається на всі сто

Відомий український гуморист та переможець найпершого сезону "Холостячка" Олександр Еллерт оприлюднив фотографію з Києва після піврічної еміграції.

Знаменитий український гуморист, автор жартів для студії “Квартал 95” та колишній обранець акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт покинув Україну наприкінці весни цього року.

Олександр Еллерт розповів про вагітність
Олександр Еллерт повернувся з Сполучених Штатів в Україну

Зірка не повідомив, як довго буде тривати його поїздка, тому фанати очікували, що Олександр візьме участь у концерті та повернеться додому. Але якби не так! Подорож Олександра затягнулася на місяці і шанувальники не мали жодної гадки, чи збирається він осісти у Штатах, або ж все ж таки повернеться на Батьківщину.

Олександр Еллерт повернувся з Сполучених Штатів в Україну

Декілька днів тому дочка Еллерта Еля відсвяткувала свій день народження, а вже наступного дня Олександр оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з траси, яка веде до столиці України Києва.

Кадр був оброблений у чорно-білому фільтрі, а за вікном автомобіля панує погода, яку на даний момент спостерігають усі кияни. Це наштовхує на думку, що знімок не може бути архівним і був зроблений нещодавно самим Олександром. Усе вказує на те, що гуморист з великої імовірністю повернувся додому. Свої почуття зірка виразив емодзі розбитого серця.

Олександр Еллерт повернувся з Сполучених Штатів в Україну

Цікаво, що Ксенія Мішина ніяким чином не відреагувала на його повернення і продовжує підкорювати публіку своєю фігурою, яку вона останнім часом демонструє підписникам регулярно.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Олександр допоміг Ксенії та її сину Платону евакуюватися зі столиці до Закарпаття. Там колишня пара провела декілька днів, і подейкували, що пережила возз’єднання. Тим не менш, примирення не відбулося: Ксенія рушила разом зі своїм сином у Бельгію, а Олександр натомість спочатку повернувся до столиці, а потім прийняв рішення виїхати до Штатів.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.