Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика зізналася в почуттях Паві: Міцкевич більше не в її серці

Пристрасті на проєкті "МастерШеф" не вщухають ніколи. Вони, як полум'я, на якому учасники готують свої кулінарні шедеври, стають лише гарячіше від випуску до випуску, адже скоро всі дізнаються ім'я переможця кулінарного шоу. І хоча Катерина Велика до фіналу он потрапила, але у почуттях до суперника все ж зізналася.

Чим менше учасників, то краще видно, які насправді стосунки між “мастершефівцями”. Раніше увага глядачів була прикута до відносин Владислава Цимбалюка та Ірини Раковчен. Хлопець дуже ніжно ставився до заміжньої коліжанки, яка виховує маленьку донечку, ніби він і забув про те, що дівчина вже давно зайнята. Але декілька випусків тому Іра пішла з проєкту, а Владислав залишився виборювати свій титул найкращого кулінара, після чого і сам вилетів у наступному епізоді.

Учасники МастерШеф. Битва сезонів

Також серед яскравих тандемів були Пава та Міцкевич, які стали друзями ще задовго до “МастерШеф. Битва сезонів”. Друзі не розлий вода, які завжди і всюди разом, що не раз ставало приводом для жартів на проєкті. Але днями сталося непередбачене.

Катерина Велика на кухні МастерШеф разом з Павою

Найбагатша та найяскравіша учасниця “МастерШеф. Битва сезонів” Катерина Велика після того, як її участь у проєкті закінчилася, виклала у своєму Інстаґрам-акаунті світлину зі зйомок суперфіналу, не якій постала у святковій атмосфері в сукні у грецькому стилі.

 

Під світлиною такої античної богині неможливо було не залишити компліменти, як це зробили безліч шанувальників:

  • “Катерино, ви найпозитивніший, креативний та яскравий учасник “МастерШеф…”
  • “Образ розкішний просто грецька богиня! Найкраща жінка за всю історію проєкту!”
  • “Катерино, ви дивовижна жінка, дійсно Велика. Захоплююсь вами!”

Серед них був і коментар від одного з фіналістів шоу Пави, у якому він засипав Велику приємностями, назвав її коханою та побажав і надалі сяяти. А от реакція Катерини виявилася неочікуваною — вона зізналася Паві у своїх почуттях.

Катерина Велика зізналася в почуттях Паві

Учасниця відповіла, що любить суперника за його щирість, доброту та почуття гумору, додавши, що тільки заради їх знайомства варто було йти на проєкт.
Якими б несамовитими не були сварки на екранах телевізорів, але справжню дружбу на проєкті ніхто не відміняв.

Нагадаємо, Катерина Велика стала мамою 16 жовтня 2020 року.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".