Комендантська година на Новий рік 2023: які правила будуть діяти в різних областях України 31 грудня – 1 січня

Комендантська година прийшла до нашої країни разом з війною, тому, звісно, вона обмежує дії людей та робить життя ще складнішим, бо тепер треба підлаштовуватись під графік.

Але всі ми звикли гуляти новорічну ніч на вулиці, запускати яскраві феєрверки та бути на ялинці. А чи буде це можливо у цьому році, коли в нашій країні активно йде війна та є загроза ракетних обстрілів і діє комендантська година. Отже, давайте розбиратися поступово.

Київ та Київська область

Київ
Київ

Жителі столиці та області з початку грудня почали пробивати собі додаткові години у новорічну ніч. Місцеві створили петицію, в якій просять скасувати комендантську годину у ніч з 31 грудня на 1 січня. Адже люди планують збиратися великими компаніями та зустрічати Новий рік разом. А обмеження які діють на території України досить сильно псують плани. Звісно, не у кожного громадянина буде можливість залишитись ночувати у друзів, тому, вони й просять дозволити таксі та транспорту працювати у новорічну ніч. Але, адміністрація міста не дала жодних коментарів з цього приводу, тож, скоріш за все обмеження будуть діяти й у святкову ніч.

Харків та Харківська область

Харків
Харків

У Харкові люди ще не писали жодної петиції з цього приводу, але також бажали б зустріти новий рік у спокійній та звичній атмосфері. Але в адміністрації міста не йде жодних розмов про зміну часу у комендантську. Вона буде діяти з 23:00 до 05:00.

Львів та Львівська область

Львів
Львів

У порівнянні з іншими містами України Львову пощастило найбільше, тому що у них найкоротша комендантська з 12-ти до 05:00. Та відомо, що комендантську не будуть змінювати у Новий рік й у Львові.

Дніпро та Дніпропетровська область

Дніпро
Дніпро

У Дніпрі комендантська діє, так само як і у Львові, з 12-ти до 05:00, тому їм також пощастило більше, ніж іншим областям. Та й у Дніпрі не йдеться жодної мови про скасування комендантської.

Отже, в жодному місті та в жодній області скасовувати комендантську годину через Новий рік міські адміністрації не збираються.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.