Що дійсно відбувалося між Олегом Винником та Настею Каменських: роман підтвердило одне фото

Українська поп-діва Настя Каменських ще та дівчина-кокетка, яка підкорює чоловічі серця одним тільки поглядом. Олег Винник також не зміг встояти перед чарами співачки та поцілував красуню просто перед об'єктивами камер.

Можна сміливо сказати, що Настя Каменських не тільки найвродливіша жінка серед усіх українських знаменитостей, а я одна з найкрасивіших жінок України. За роки безшлюбного життя виконавиці приписували романи ледь з кожним чоловіком, який з’являвся поряд з нею.

Вже після одруження з Потапом Настю підозрювали у службовому романі з одним із найвідоміших чоловіків країни — Олегом Винником. Навіть колеги помічали, що між цими двома є дещо більше, ніж просто робота разом. Повелитель вовчиць ніколи й не приховував свого інтересу до Каменських.

Настя Каменських закрутила роман із колегою
Настя Каменських закрутила роман із колегою

Знаменитості разом були суддями на шоу «Х-фактор» та «Маска». Навіть перед об’єктивами камер артисти не соромилися проявляти увагу один до одного. Ба більше, ця парочка дозволяла собі пристрасні поцілунки та обійми просто перед тисячною публікую попри те, що Настя одружена жінка.

Каменських та Винник злилися у палкому поцілунку
Каменських та Винник злилися у палкому поцілунку

Олег Винник також давно не холостяк — повелитель вовчиць таємно одружений зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко. Та хоч зіркова пара й досі приховує свої стосунки, односельці артистів підтвердили, що вони давно разом і відгуляли весілля ще у студентські роки.

Цілком ймовірно, що чоловіку Насті Каменських, реперу Потапу, було неочікувано спостерігати, як його дружину цілують колеги чоловічої статі. Не секрет, що Олексій ревнує свою обраницю і можна тільки уявити, яка розмова чекала на співачку вдома.

Потап натякнув на розставання з Каменських
Потап натякнув на розставання з Каменських

Але сьогодні фанати подейкують, що зіркова пара на грані розриву, про що свідчать їх соціальні мережі. Артисти давно не викладають спільних фотографій та не з’являються разом на публіці. Шанувальники впевнені, що зараз подружжя навіть не живе разом. Невже зірки невдовзі повторять за Дантесом з Дорофєєвою?

Нагадаємо, що Настя Каменських та Потап були одружені з 2019 року.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".