Невістка Оксани Марченко купила спеціальний візок і возить свою розкішну сумочку Шанель за 150 тисяч містом

Невістка знаменитої української телеведучої Оксани Марченко, яка після початку повномасштабної війни виїхала за кордон, оприлюднила неоднозначне фото.

Дружина сина знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Катерина володіє неймовірними зовнішніми даними, а також безумовно бездоганним смаком. Дівчина одягається у найелітніші бренди, і не відмовляє собі у речах, вартість яких може сягати вартості підтриманих автомобілей.

Варто відзначити, що на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна знайти кадри з дуже різними моделями, якими дівчина поповнює свій гардероб.

Невістка Оксани Марченко возить свою розкішну сумочку Шанель містом

Зазвичай кадри дуже естетичні, але бувають і винятки. Наприклад, нещодавно Катерина Марченко оприлюднила у своєму мікроблозі дивну фотографію, на якій показала, як везе свою сумочку Шанель, яка коштує приблизно 4 тисячі доларів у візку. Такої самої моделі на платформі Шанель вже немає, однак сумки таких розмірів сягають вартості у 4-5 тисяч доларів, а іноді навіть вище. Усе залежить від якості матеріалу, з якого зшитий аксесуар.

Невістка Оксани Марченко возить свою розкішну сумочку Шанель містом

Чому Катерина вирішила вести свою сумку, а не нести в руках залишається питанням, так само, як і походження візка. Імовірно на ньому вона могла катати свого маленького сина Віктора, який з’явився на світ півтора роки тому.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Богдан Марченко залишився на її території. Тим часом, де знаходилася Катерина разом з маленьким сином невідомо. Дівчина скаржилася в соціальних мережах, що після скандалу з Віктором Медведчуком та Оксаною Марченко її почали погрожувати в особисті повідомлення. Після цього в пресі з’являлися новини про посилення охорони навколо маєтку молодої пари.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".