Руслана Лижичко показала дитячу колиску і вразила фанатів неймовірною новиною: співачка приймає привітання

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко вразила своїх шанувальників новиною про нову відеороботу. Артистка зробила подарунок фанатам на Різдво.

Минулого року Руслана Лижичко заінтригувала мережу наміром стати матір’ю. Зірка активно обговорювала з журналістами своє бажання народити рідну дитину, а також заявила, що після пологів, цілком імовірно, зможе усиновити ще одне дитя.

Як виглядає та чим займається чоловік Руслани Лижичко
Руслана Лижичко презентувала новий кліп та постала поруч з дитячою колискою

Руслана Лижичко постала поруч з дитячою колискою

Втім, мрія співачки не було суджено справдитися, адже на порозі вже була повномасштабна війна в Україні. Після 24 лютого виконавиця повністю сконцентрувалися на потребах своєї країни, знову забувши про те, що бажала поповнення в сім’ї.

Тим не менш, дана тема не покидає творчості артистки. Нещодавно зірка презентувала нову відео роботу, в якій заспівала “Христос народився”. У кліпі зірка постала під місяцем, на якому гойдалася дитяча колиска.

Звісно, у даному випадку мова йде не про материнство артистки, а про народження Ісуса Христа. У коментарях під публікацією співачці почали робити компліменти, а також вітати з Різдвом Христовим у відповідь.

Нагадуємо, що 2013-го Руслана Лижичко також активно обговорювала з пресою свій намір стати мамою. Разом з Олександром Ксенофонтов вам виконавиця очікувала, що от-от зможе об’явити про поповнення в сім’ї. Втім, у країні розпочалися події, через які Руслана не тільки не змогла сконцентруватися на вагітності, але й повністю перемістила свій фокус на політичну діяльність.

Не так давно співачка дала коментар, в якому зізналася, що її історія повторюється. Але хто знає, можливо Руслана все ж таки наважиться реалізувати свої плани, щоб там не було.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".