“Як то кажуть, по зальоту”: переможець Голосу країни Сасанчин зізнався, як відреагував на вагітність дружини

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин зізнався, як відреагував на вагітність своєї дружини Іванни. Чи дійсно пара хотіла дитину, дізнайтеся в нашій статті.

Так як Роман Сасанчин став батьком у вельми юному віці, публіка неодноразово допитувалася у молодих людей, чи дійсно вони запланували вагітність, або ж все сталося раптово. Втім, дев’ятнадцятирічний виконавець, не сумніваючись, кожного разу відповідав, що з Іванною вони дуже хотіли малюка.

Роман Сасанчин зізнався, як відреагував на вагітність дружини

Дружина Сасанчина розповіла про його прихильниць
Роман Сасанчин зізнався, чи хотів сиати батьком

Нещодавно Роман відвідав невеличке інтерв’ю, в якому знову відповів на запитання, яке так цікавить його фанатів. Співак знову підкреслив, що разом зі своєю дружиною запланував народження Елізабет, і вагітність коханої для нього сюрпризом не була.

“Багато хто думає як то кажуть, по зальоту і так далі. Але реально ми думали якийсь період над цим, і сказали собі, що краще буде зараз, ніж пізніше, коли… Реально, людина з віком стає старшою, їй важче. Краще зараз скажем так перемучитись. Ми реально спланували і коли вже дізналися що Іванка вагітна, не було такої реакції типу: “Блін, що за фігня”

Однак, користувачі мережі неодноразово звертали увагу і на те, що пара, яка хотіла завести спільну дитину не тільки не одружилася, але навіть і не встигла заручитися. Роман зізнався, що планував зробити пропозицію руки і серця коханій, і навіть мріяв зробити це на повітряному шарі.

Втім, коли пара дізналася про майбутні поповнення плани суттєво змінилися. Одружилися молоді люди, коли Іванна знаходилася на останніх термінах вагітності, без торжества, гостей та весільної сукні.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".