Чому Наталія Могилевська не вийшла заміж за свого продюсера Олександра Ягольника: “Викинув каблучку в озеро”

Відомий український продюсер та колишній обранець Наталії Могилевської Олександр Ягольник дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розкрив правду про стосунки зі співачкою.

Стосунки Наталії Могилевської та Олександра Ягольника хоча і були публічними, але не хвилювали публіку так, як її інші романи. Варто відмітити, що цей період життя артистки так і не завершився весіллям, хоча мав на це усі перспективи.

Наталя Могилевська та Олександ Ягольник (посередині)
Чому Наталія Могилевська не вийшла заміж за Олександра Ягольника

Більш результативним він виявився саме для творчої діяльності зірки. Обидва доклали неймовірних зусиль аби злетіти кар’єрними сходами та закріпитися у першому ешелоні шоу-бізнесу. Заради успіху довелося пожертвувати особистим щастя: Олександр та Наталія не вхопили шанс та не стали сім’єю.

Чому Наталія Могилевська не вийшла заміж за Олександра Ягольника

Олександр Ягольник і Наталія Могилевська
Чому Наталія Могилевська не вийшла заміж за Олександра Ягольника

Свого часу продюсер дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що головною проблемою між ним та його потенційною дружиною стали гроші. Ба більше, він не розумів цього аж до того, аж поки не купив обручку і не намагався зробити Наталії пропозицію.

“Коли Наталя сказала: “Ти ж мене любив та пісні писав, бо ти мене любив”. Я сказав: “Так”. “Ну, а що ж ти питаєш про гроші?!”. Я пішов від неї і викинув цю каблучку дорогою додому в озеро. Я зрозумів, що, мабуть, я ніколи не знав цієї людини”, – розповів Ягольник.

Втім, чоловік запевняє, що сильно любив виконавицю і був готовий піти заради неї на все, навіть віддати власне життя. Після закінчення стосунків Олександр продовжував обговорювати артистку з журналістами і постійно повторював, що вона була ледве не найкоханішою жінкою в його житті. А також зізнався, що у них могла народитися дитина, що згодом йому довелося спростувати.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".