Така як усі: Тіна Кароль з’явилась на публіці без зачіски та з лупою – поп-діва ще так не дивувала Дана Балана

Тіна вважається однією з найкрасивіших жінок України. Саме з неї дівчата беруть приклад, як себе поводити, як поєднувати речі, як фарбуватися та як робити укладку.

Кароль насправді дуже приваблива та фантастично красива жінка. її стиль – це стиль справжньої леді. Завжди стриманий та елегантний. Тіна ніколи не відмовляється від суконь, червоної помади та підборів. Всі її вбрання на різних шоу та концертах завжди викликали захват в інших. Звісно, що багато роботи у стилі артистки проробили стилісти, але враховуючи побажання артистки. Інакше так гармонійно на Тіні образи не виглядали б.

Тіна Кароль показалась без зачіски

Але в житті співачка віддає перевагу вільному та зручному одягу. Тіна може легко одягнути спортивний костюм, легінси, широкий світшот та кросівки. Це зручно, але зовсім незвично бачити в такому стилі Кароль. Але реальне життя не сцена, тому Тіна вважає, що, по-перше комфорт.

Те ж саме стосується й іншого, наприклад, Кароль поза камерами ходить без макіяжу, бо вважає, що шкіра має відпочивати. І варто сказати, що й без застосування косметики Тіна виглядає неймовірно. Шкіра в артистки доглянута та чиста, тому, виглядає вона максимум на 27 років.

Також поговоримо й про зачіску Тіни, тому що на екранах вона завжди має красиву укладку, або просто рівне волосся з якимись аксесуарами. Але у реаліях Тіни вона може вийти на вулицю навіть без елементарної зачіски. Як, наприклад, на новому фото, яке з’явилось у мережі.

Тіна Кароль показалась без зачіски

На фотокартці Тіна не має жодної укладки, її волосся просто хаотично зібране і Кароль майже не має макіяжу, тільки підведені вії. Натомість на пальті співачки видно сліди від лупи. Отже, поп-діва має такі ж самі проблеми, як і інші жінки. І нічого дивного чи поганого в цьому немає. Просто це ще раз доводить людям, що зірки – такі ж самі звичайні, земні жителі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".