Молитва, яку потрібно читати, коли зав’язли у проблемах і негараздах

Усім нам відомі такі періоди в житті, коли негаразди сиплються на голову, як з міха.

Поетеса Ліна Костенко влучно про це сказала так: «А вже коли на горе, то, як з гори». Але християни і на такий випадок мають молитву-щит.

Це давня заступницька молитва. Її передавали через покоління з роду в рід. Нею моляться, коли виникають обставини непереборної сили, коли, здається, нізвідки посипалися проблеми, негаразди.

Господи Всемогутній, Отче!

Прости мені всі гріхи і прогрішення, які вчинив(-ла) коли-небудь думкою, словом, вчинком і недбальством. Дякую Тобі, що Ти зі мною і дякую за Твою велику жертву відкуплення світу і моєї душі.

Допоможи мені і в нинішній ситуації. Дозволь з надією підносити руки в молитві до Тебе, що допоможеш відповісти мені на запитання, які мене турбують, підкажеш вихід із важкої ситуації і упорядкуєш все, що тепер відбувається у моєму житті мені на користь. Звільни мене світлом свого лиця від страху, навчи співчуття і дай сили прийняти будь-які обставини.

Матінко Всевишня Заступнице, моли Бога про мене грішного(-у), щоб зглянувся на моління мої. Потурбуйся, щоб мій небесний покровитель, святий (ім’я) і ангел-охоронець були завжди біля мене. Щоб пильнували моє думання і моє діяння і спрямовували їх по волі Божій.

Святий покровителю (ім’я), дякую тобі за духовний супровід. Моли Бога про вирішення моїх проблем (перелічити). Ангеле Божий, хоронителю, моли Бога про мене грішну і охороняй у кожну хвилину, у кожному місці перебування, на кожний день і час. Амінь.

Але треба пам’ятати, що ніщо ні звідки не береться і нікуди не зникає. У всесвіті, у бутті все має причинно-наслідковий характер.

Щоб у вас не виникало таких складних обставин і періодів, потрібно примиритися з Богом. Піти до церкви, приступити до Святої Тайни покаяння, прийняти Святе Причастя. Вести духовне безгрішне життя, молитися зранку і ввечері. Не допускати у своє життя негативу пов’язаного із такими гріхами як заздрість, крадіжка, обмовляння, нечистота.

Дякувати Богові за все, що дає – добре і, на наш людський погляд, недобре, але Він один знає для чого щось нам допускає. І просити Його про допомогу. А Він, Господь, єдиний безгрішний істинний дав обіцянку, що не залишить нас до кінця віку. Тому довіряймо Йому, надіймося на Нього і будьмо щасливі.

Схожі статті

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.