Олексій Тригубенко з “Холостячки” зробив висновок стосовно своєї дівчини: “Вона просто не хоче слухати”

Олексій став учасником першого, дебютного сезону найромантичнішого шоу "Холостячка", де змагався за серце Ксенії Мішиної, і йому майже вдалося це зробити, але для акторки він виявився занадто хорошим.

Саме цей проєкт зробив з маловідомого підприємця досить популярного бізнесмена та громадського діяча. Олексій багато працює та намагається постійно виходити на новий рівень у своїй праці. Тригубенко прийшов на шоу через те, що йому не вистачає часу на знайомства та стосунки, але й там не пощастило. Проте, це допомогло йому стати більш популярним серед жінок. А оскільки Олексій став фаворитом всіх українок уваги йому потім точно не бракувало.

Олексій Тригубенко

Та скільки б разів Гриша Решетнік та інші учасники не питали у Тригубенко про особисте життя – воно було незмінним, хоча йому й приписували роман з учасницями 11-го сезону “Холостяка”, та це виявилась суто дружба. Тож, дуже довго чоловік був самотнім та навіть не знав, як та з ким він може побудувати стосунки.

Але, після початку повномасштабної війни виявилось, що у Тригубенка була дівчина, з якою, він у лютому починав стосунки. Але, зараз його обраниця за кордоном. Про це бізнесмен розповів на програмі “Як ти?” Григорію Решетніку, який за нього дуже зрадів.

Що зараз зі стосунками Тригубенка невідомо, та з ким також, але виходячи з його останніх історій в соціальній мережі instagram, Олексій таки має кохану, та також має з нею проблеми у стосунках. Оскільки він пожалівся, що дівчині не цікаво слухати про його роботу, а це ж основне в його житті, тому, така неуважність до свого чоловіка, звісно, є неприємною.

“Вона просто не хоче слухати про мій бізнес” – написав Олексій.

Скрвншот історії Олексія

Тож, виходить, що з коханою він може теревенити про все на світі, але тільки не про бізнес та роботу, і це нормально, але лише за тією умовою, що йому самому це не приносить дискомфорт.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".