Злата Огнєвіч втратить дар мови. Переможець Холостячки-2 Задворний наважився на пірсинг: “Прокололи”

Переможець романтичного шоу "Холостячка-2" Андрій Задворний наважився на пірсинг вух та показав результат. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після закінчення зйомок романтичного шоу “Холостячка-2” Андрій Задворний почав активно спілкуватися зі своєю аудиторією на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Варто відмітити, що з тих пір його зовнішність зазнала серйозних змін. Наприклад, Андрій змінив зачіску, а також відростив собі бороду.

Андрій Задворний наважився на пірсинг

Андрій Задворний
Андрій Задворний наважився на пірсинг

Бізнесмен пообіцяв своїм шанувальникам, що не буде голитися аж до тих пір, поки Україна не переможе у повномасштабні війні. До речі, 2022-го чоловік здебільшого займався волонтерством та активно збирав гроші на автівки для воїнів.

На нові проекти зірка час не знаходив, але натомість активно спілкувався з Дмитром Шевченко та іншими учасниками шоу. Підприємець знайшов нове кохання, про яке поки говорить неохоче, а також часто з’являється у компанії своєї дочки Кіри. Наприклад, нещодавно любов до своєї спадкоємиці наштовхнула його на думку про пірсинг.

Зірка відвів дочку до майстра, щоб проколоти їй вуха, і вирішив сам зробити собі прокол. Відтепер шанувальники будуть бачити Андрія з сережкою.

Андрій Задворний наважився на пірсинг

Нагадуємо, що після перемоги на проєкті Андрій зустрічався зі Златою Огнєвіч всього близько місяця, після чого прийняв рішення її покинути. Співачка до останнього не очікувала на такий результат. Згодом бізнесмен зізнався, що зрозумів, нібито в нього не було почуттів до артистки. Мовляв, на шоу він закохався, але потім зрозумів, що все закінчилося. Злата була вражена таким перебігом подій і охоче поділилася власним розчаруванням з аудиторією.

Схожі статті