Нюд чи червоний: яка помада більше пасує Тіні Кароль та який макіяж звів з розуму Дана Балана (ФОТО)

Тіна Кароль завжди вражає своїми жіночними та яскравими образами. Певно, це єдина артистка, яка постійно змінюється, але залишається в своєму стилі. А ще, іноді складається таке враження, що Тіна не обходиться без червоної помади.

У кожного артиста є своя родзинка, яка робить його ще більш особливим, наприклад, у Каті Осадчої та Діми Монатіка – це капелюшки, а от у Кароль – червона помада. І найцікавіше, що завжди одного відтінку. Тобто скільки років артистка виходить на сцену з червоними губами, і завжди це один незмінний колір та відтінок. Хоча інколи зірка обирає й нюдові кольори помад та який же колір пасує їй більше?

Кароль з червоною помадою

У поп-діви дуже виразна зовнішність, вона красива жінка, має великі блакитні очі, виточені риси обличчя, свої пухленькі губи. І звісно, макіяжі все це підкреслюють. Тому важко сказати, що пасує поп-діві більше. Червона помада – це виклик, для себе, для шанувальників, для світу. А нюд – це такий спокій, стійкість, характер, впевненість. Кожен макіяж створений для того, аби підкреслити щось не тільки у зовнішності, а ще й у характері та продемонструвати щось.

Кароль з нюдовою помадою

Образи Кароль завжди яскраві, тому, візажисти роблять акцент або на губах, або ж на виразності очей. Тому, все це обирають стилісти та візажисти виключно до кожного вбрання. Бо, погодьтеся, не під кожну сукню чи костюм підійде червона помада, а до деяких нарядів вона є невід’ємною.

Кароль і Дан Балан

Та у Тіни вже давно склався образ жіночної леді, яким вона змогла розбити не одне чоловіче серце. Наприклад, Дан Балан на шоу “Голос країни” кожного ефіру просто шаленів від образів Тіни. Молдавський красень не стримував своїх почуттів та емоцій, він робив багато компліментів Тіні та дуже зачаровано дивився на поп-діву. Але якщо порівняти реакції в ефірах, то стає зрозумілим, що червона помада впливає на чоловіків сильніше, і на Балана в тому числі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".