Настя Каменських і Потап розлучаються? Розкрито деталі конфлікту у подружжя: “Потап хоче помиритися”

Після повернення Настя Каменських та Потапа до України шоу-бізнесом розійшлися чутки про можливе розлучення пари. Що відбувається у стосунках зірок, дізнайтеся в нашій статті.

На момент вторгнення російської федерації на території України Потап та Настя Каменських знаходилися в іншій частині Європи. Повернутися до України подружжя наважилося лише через півроку.

Людмила Хомутовська розповіла, чи розлучаються Настя Каменських і Потап

Людмила Хомутовська розповіла, чи розлучаються Настя Каменських і Потап

Майже одразу після новини про те, що Настя Каменських та Потап знаходяться на батьківщині мережею розповзлися чутки про їхнє розлучення. Спровокувала їх тривала розлука артистів. Обидва неодноразово говорили про те, що це пов’язано з їхньою завантаженістю та концертними турами.

Однак, шанувальників це не заспокоїло, а обговорення можливого розриву в інфопросторі тривають. Нещодавно і знаменитий український журналіст Слава Дьомін поцікавився у екстрасенса Людмили Хомутовської, чи дійсно пара задумується розірвати шлюб. Однак, відповідь може потішити шанувальників колишнього дуету, адже Людмила впевнена, що до розлучення не дійде, хоча у пари є певного роду конфлікти, як і в будь-якої сім’ї.

“Сказати, що в них там мир та спокій я не можу. Чому, тому що в нас тут є тема якихось фінансових труднощів. Взагалі, стоїть якась така тема фінансових труднощів. Але сказати, що вони розлучаються, я також не можу. Те, що вони там трошки сваряться, то таке, то життя. По мені, вони все-таки повинні помиритися. Принаймні Потап хоче помиритися”, — розповіла пані Хомутовська.

Нагадуємо, що не так давно зіркове подружжя засвітилося під час приватної вечірки. Каменських та Потап не оновлювали контент у зв’язку з даним заходом, а фотографії з’явилися на акаунті їхньої спільної знайомої.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".