Модний манікюр зима-весна 2023: переможниця “Холостяка-12” Катя Лозовицька показала трендовий дизайн нігтів

Який манікюр буде модним найближчим часом – ставили собі вже таке запитання? Одна з учасниць "Холостяка-12" поділилася ідеєю дизайну нігтиків

Стильний манікюр – це невід’ємна частина образу будь-якою модниці. Акуратні, красиві нігті – це запорука успішного луку. Українські зірки, як і ми з вами, часто задаються питаннями: що буде модним? Який колір обрати? Яку форму зробити? І всі ці запитання лунають і по дорозі до майстра, і вже під час манікюру. Та все-таки обравши те, що припадає до душі, наші знаменитості діляться вибором із підписницями, які надихаються ідеями, що через деякий час стають трендами.

Ось так і одна з відомих учасниць дванадцятого сезону популярного українського телевізійного шоу “Холостяк” Катерина Лозовицька продемонструвала своїм шанувальницям кілька сторіс, де видно її свіженький, стильний манікюр.

На світлинах та відео дівчина показала свій вибір на кінець зими – дуже вдалим на будь-яку пору року є й буде нейтральний бежевий колір. Саме такий манікюр і зробила Катерина Лозовицька.

Популярна модель з’явилася на фотографіях з не дуже довгими нігтями, форма – більше до квадрату, ну а колір – універсальний: світло-бежевий.

До слова, фахівці зі стилю зазначають, що такі нейтральні кольори не втратять свої актуальності ніколи, адже вони і до всього пасують, і на вигляд є дуже природними та невимушеними, що однозначно є у тренді й цієї зими та весни 2023-го року.

Як бежевий манікюр підходить до будь-якого образу
Як бежевий манікюр підходить до будь-якого образу

Катерина Лозовицька позувала на камеру у вишуканих нарядах, наступного дня жінка була вся в домашньому одязі – і до всього цього, як бачимо, до різних стилів пасує обраний учасницею дванадцятого Холостяка бежевий колір та недовгі нігтики.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".