Остапчук, Полякова, Горбунов, Нікітюк та інші зірки українського шоу-бізнесу влаштували леопардову забастовку

#FreeTheLeopards – новий флешмоб "Звільніть леопардів", який започаткували на офіційній сторінці України в instagram @ukraine.ua. Флешмоб говорить про те, що Українська армія потребує танки під назвою "Leopard 2".

Історія Флешмобу

20 січня 2023 року відбулася вкрай важлива зустріч Контактної групи з оборони України на авіабазі “Рамштайн”. Головною темою зустрічі стало постачання Україні німецьких танків Leopard 2. Вони дійсно є необхідними для військових. Та на це прохання позитивно відреагували такі країни як: Польща, Фінляндія, Словаччина та Чехія. А от Німеччина категорично відмовилась від постачання леопардів. І більше того, влада країни не дає дозволу на реекспорт. Тож, рішення не прийнято, оскільки канцлер Німеччини Олаф Шольц поки не дає коментарів.

Флешмоб #FreeTheLeopards

Таке рішення влади обурило громадян Німеччини, що цього ж вечора біля будівлі уряду в Берліні пройшла акція протесту під гаслом “Звільніть леопардів”. Звісно, ця подія набула розголосу й за межами країни. Тому офіційна сторінка України запустила свій флешмоб, який підтримали зірки, інфлюенсери, дизайнери, журналісти, громадяни країни, та навіть діти.

Тож, таким чином відомі люди публікують фото та відео з хештегом #FreeTheLeopards”, який можна побачити на сторінках у Джамали, Олі Цибульської, Володимира Остапчука, Єгора Гордєєва, Ірини Горової, Каті Осадчої,  Лесі Нікітюк, Жені Кота, Лілії Ребрик та інших зірок. Давайте краще подивимось, як наші “голоси” народу відстоюють позицію України та вимагають від Німеччини допомогу для армії. Яка, до речі захищає не тільки Україну, а й всю Європу.

Зірковий леопардовий флешмоб

Джамала

Володимир Остапчук

Ірина Горова

TVORCHI

Світлана Тарабарова

Надя Дорофєєва

Аніта Луценко

Христина Решетнік

Оля Цибульська

Alyona.Alyona

Катя Осадча

Оля Полякова

Олена-Христина Лебідь

Лілія Ребрик

Женя Кот

Леся Нікітюк

Юрій Горбунов та Єгор Гордєєв

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.