Христина Горняк після розлучення з Остапчуком заговорила про стосунки з чоловіками “Сама я точно не залишусь”

Христина зовсім нещодавно розійшлась зі своїм зірковим чоловіком Володимиром Остапчуком. Це розлучення стало досить несподіваним для всіх прихильників пари та досить голосним.

На цю мить Горняк живе у Відні вже кілька місяців і її переїзд до Європи стався саме після офіційного розлучення, а до цього ж Христина ніби ховалася від свого екс-чоловіка, бо уникала з ним зустрічей, і певно навіть в онлайн форматі вони не спілкувалися. Та й тепер вже точно не підтримують контакт, оскільки у спільному будинку Остапчука немає жодного фото Христини.

Христина Горняк

Після того, як Христина стала вільною жінкою, вона досить активно веде свій особистий блог в instagram. Тому жінка охоче розпочинає спілкування з підписниками, які ставлять їй багато різноманітних питань, і майже всі вони стосуються її особистого життя. Так, днями у Христини запитали:

“Тільки чесно, нема страху самотності бути без чоловіка, прям ніколи?”

На що дівчина сміливо відповіла:

“Кажу як є: Без чоловіка я не буду ніколи, тому що  в мене все життя достатньо багато уваги від них. В цьому я відчуваю себе достатньо впевненою”.

Скріншот історії Христини

Також Горняк зазначила, що страх починати щось нове та розчарування в неї є, але жага до життя і до любові сильніше. Але робити кроки назустріч новому коханню вона буде робити.

Тож, виходячи з відповіді Христини до нових стосунків прямо зараз вона не готова, але й хрест на собі ставити не збирається, оскільки претендентів на роль майбутнього чоловіка  у неї вистачає. Але поки жодних подробиць про залицяльників, жінка не розкриває, і правильно, адже розмови коло її розлучення все ще не вщухли. Хоча вже й сам Остапчук має нові ймовірні стосунки з юною 22-річною журналісткою. А ось сама Христина не поспішає у нові взаємини.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".