Михайло Заливако після розставання з Анною Богдан показав фото з пологового будинку: “Народжуємо”

Михайло Заливако став відомим завдяки участі у романтичному шоу "Холостяк-11", куди прийшов з метою знайти справжнє та щире кохання, і, йому дуже пощастило зустріти там дівчину, яка полонила його серце.

Михайло пройшов не дуже простий шлях у шоу, оскільки він обирав серед великої кількості дівчат ту саму, яка йому підходить найбільше, і кожна мала щось спільне з ним, кожна якось змогла зацікавити Мішу, тому, йому було досить важко зробити вибір. Але, серце привело його до Анни Богдан, яка закохала його в себе й навпаки.

Михайло з Анною
Михайло з Анною

Стосунки після шоу тільки набирали обертів, і молода пара почала відразу жити разом, оскільки обидва вже досить дорослі і не хочуть втрачати час на прості зустрічання. Так, пара пробула разом близько року. І в їх стосунках було багато романтики, подорожей, спільних чудових моментів, які залишили гарний відбиток у житті обох. Але під час війни, влітку 2022 року пара прийняла рішення розійтися та жити різним життям.

І після того, як вони розійшлися, Анна стала дуже часто викладати сторіси та приділяти більше часу для себе та свого розвитку. Також, як любительниця подорожей, Аня не втрачає можливостей їздити на відпочинок й без Михайла. А от Міша вирішив активно зайнятися волонтерством та запустити свій власний бренд одягу. Але instagram він не дуже активно веде.

Та днями Заливако зміг здивувати своїх шанувальників новим фото з пологового будинку. Чоловік постав на фото у медичній накидці та шапці та підписав фото: “Народжуємо”. Але ніяких подробиць Міша не розповів, та дуже сильно заінтригував аудиторію.

Сторіс Заливако

Тож, поки що невідомо, хто кого народжував і чому Михайло чекав у такому вигляді. Але знаючи тонкий гумор чоловіка, це може бути все що завгодно, та залишається лише спостерігати за розвитком подій та чекати на відповідь.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".