Як виглядають перші дружини кумів Юрія Горбунова і Олексія Потапенка: кохали цих жінок до Осадчої і Каменських

Два зіркові куми Олексій Потапенко та Юрій Горбунов не завжди були разом зі своїми нинішніми половинками. Раніше вони мали перших, абсолютно інших половинок

Відомий український шоумен Юрій Горбунов познайомився із своєю першою дружиною в Івано-Франківську. Саме там тоді, коли непопулярний Юрій починав свою акторську діяльність, а його кохана Людмила була танцівницею балету. У жінки теж були почуття до молодого і перспективного хлопця. Однак, не лише різниця у віці заважала їй бути разом (Людмила була на 10 років молодшою за Юрія), а й те що у танцівниці балету був чоловік донька. Проте кохання перемогло і вони одружились.

Сім’я переїхала до столиці, де майбутній популярний ведучий почав будувати свою кар’єру, а Людмила покинула свою справу і зайнялась домогосподарством. Горбунов вдочерив дитину своєї коханої і пара разом прожила аж 20 років.

На жаль, у них не було своїх дітей. І вже в 2017 році стало відомо, що Юрій Горбунов вдруге побрався із українською телеведучою та моделлю Катериною Осадчою. Разом молода сім’я виховує двох синочків: старшого сина Івана та молодшого Данилка.

Бізнеследі Ірина Горова була першою дружиною популярного продюсера Олексія Потапенка. Жінка є таким продюсером та співзасновницею MOЗGI GROUP. Ірина старша на три роки від свого першого чоловіка Потапа.

Саме вона як зазначають посприяла такому успіхові Олексія та допомогла йому стати українською знаменитістю. Разом сім’я прожила 17 років, але згодом вони таємно розлучились.

Як відомо, пара досі підтримує гарні стосунки і навіть на весіллі Насті Каменських і Олексія Потапенка запросили Ірину. Туди вона прийшла не сама, а з своєю новою любов’ю – бізнесменом Євгеном Артюховим.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".