Дмитро Разумков заразився коронавірусом, хоча сам нещодавно відчитував депутатів без масок

Дисциплінований голова Верховної Ради Дмитро Разумков, який завжди, як приклад, під час парламенських засідань в масці, також зліг з коронавірусом. Хто заразив?

Не минуло й два дні, як захворів глава держави Володимир Зеленський і керівник Офісу президента Андрій Єрмак, як громадськість ошарашило нове повідомлення – на коронавірус захворів Дмитро Разумков.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Ризик підхопити коронавірус є у кожного з нас. Сьогодні хвороба наздогнала і мою родину, я отримав позитивний результат тесту. Почуваюся нормально, сподіваюся, так буде і надалі. Буду на ізоляції та працюватиму дистанційно

Дмитро Разумков переконливо радить українцям дотримуватися карантинних заходів і берегти себе.

За Конституцією України, за відсутності Президента керівництво країною переходить до голови Верховної Ради. Саме він виконує обов’язки – приймає термінові рішення, візує документи.

Хто тепер виконуватиме обов’язки Президента?

Дмитро Разумков, як спікер веде засідання Верховної Ради. Його під час хвороби має замінити віцеспікер Руслан Стефанчук.

І надійшла інформація, що позитивний результат на коронавірус отримав міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.