Жіноча дружба в шоу-бізнесі. Коли між Машею Єфросиніною та Ольгою Поляковою виникла справжня “хімія”?

Справжня жіноча дружба – справа тонка і потребує не тільки зацікавленості, а й справжніх зусиль. Чи існує вона у світі шоу-бізнесу? Дізнавайтеся в нашій статті.

Для багатьох відомі особистості Маша Єфросиніна та Ольга Полякова за час своєї співпраці стали не тільки колегами, а й справжніми близькими подругами. Проте, як виявилося згодом, із самого початку в їхніх взаємних все було не так гладко. Нещодавно вийшов новий випуск на каналі в YouTube Маші Єфросиніної “Дорослі дівчата”, де Ольга зізналася, що Маша пройшла справжню “еволюцію” у своїй поведінці.

Коли між Машею та Олею виникла справжня хімія
Маша Єфросиніна та Оля Полякова

“Ми знали три зовсім різних Маші. Перша, яка була в підйомі: відкрита, дуже щира, класна. Потім щось з тобою сталося – стала напружена, сконцентрована і злюча. Але зараз – тепліша, людяніша, добріша, ти зовсім інша”,  – відкрито поділилася Ольга Полякова з Єфросиніною.

Ольга зазначає, що був час, коли було неприємно спілкуватися з Машею, особливо тоді, де очікувала від Єфросиніної певних “підколювань”. Зараз ситуація зовсім інша. Можемо спостерігати відверті розмови, щирість у зізнаннях, легкість та хороший настрій у кожних нових спільних випусках “Дорослих дівчат”. В результаті відвертої розмови, Маша Єфросиніна попросила пробачення в Ольги Полякової, де та зазначила, що давно її вибачила.

Дівчата згадали й за те, в який саме час, між ними виникла справжня “хімія”. А почалася вона вже із випуску “Екзамен”, де Маша назвала його на той момент “рушійним”, бо з того все і почалося.

“Коли я їхала до тебе на екзамен, ти мене вже визнала й по-іншому відносилася. На цей момент було те, що не можливо не помічати” – зазначила Ольга Полякова. Маша Єфросиніна досить добре пам’ятає час знімання того випуску і зазначила, що завжди в розмові старалася для себе відкривати Ольгу.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".