Повсякденний та телевізійний: як відрізняються образи Горбунова, Потапа та Сенічкіна під час ефіру та поза ним

Українські зіркові чоловіки так само як і жінки дуже активно стежать за модними тенденціями, підбирають собі одяг і хочуть виглядати на всі сто.

Українські знаменитості – це справжній взірець стилю, моди та вишуканості в одязі. Зірки вправно підбирають собі образи, якими надихають потім мільйонів шанувальників і шанувальниць. Для того, аби показатися на телевізійному екрані, популярні в Україні чоловіки та жінки довіряються професіональним стилістам, а вдома та для повсякденного життя – це вже їхня справа, як хочуть, так і вдягаються. І без фахівців наші знаменитості вміють гарно вбратися – і це стосується як чоловіків, так і жінок.

Наші популярні чоловіки не гірше за дівчат уміють підібрати собі лук.

Юрій Горбунов

Знаменитий український телеведучий завжди гарно вдягнений і в кадрі, і за його межами. На телеекранах ми можемо побачити його переважно у класиці: це костюм, сорочка або ж біла футболка, часом – вишиванка. Який костюм – це вже інше питання: Юрій вдягає і чорні, і сірі, і кольорові костюми на роботі. У повсякденному житті телеведучий теж не любить вирізнятися, переважає в гардеробі класика – однотонні футболки чи кофтинки з довгим рукавом – це добре описує Юрія Горбунова.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Олексій Потапенко

Образи відомого в Україні виконавця та продюсера Олексія Потапенка не сильно відрізняються – що в кадрі, що в повсякденному житті. Потап переважно на спорті. Він з’являється в худі, футболках, кофтах із довгим рукам. Хіба вже коли потрібно вийти на червону доріжку, чоловік обирає костюм, але не занадто класичний.

Олексій Потапенко
Олексій Потапенко

Руслан Сенічкін

Здається, не бувало такого, що популярний український телеведучий Руслан Сєнічкін був не в костюмі. Чоловік – палкий прихильник класики: сорочка, піджак – це точно про нього. Руслан рідко зраджує принципам, тому найчастіше носить класичне вбрання.

Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".