Млинці “П’ятсот”, які виходять з першого разу: смачний рецепт з незвичайною начинкою, про яку мало хто знає

Існує безліч рецептів приготування тонких млинців, і серед цієї різноманітності вельми важко підібрати той, який сподобається всій сім'ї. Але ми спробуємо вас здивувати.

Щоб приготувати ідеальні млинці,  немає необхідності в крутих кулінарних навичках, а лише у наявності у вас рецепту, який допоможе вам потішити родину смачним сніданком.

Досить часто господині стикаються з проблемою, коли здавалося б абсолютно правильний класичний рецепт млинців приносить лише одні проблеми замість того, щоб допомогти приготувати страву. Давайте дізнаємося, як можна швидко та просто приготувати тонкі та ніжні млинці!

Інгредієнти

  • Молоко — 500 мілілітрів
  • Вода окріп — 150 мілілітрів
  • Сіль — 1 чайна ложка
  • Цукор — 5-3 столових ложок
  • Борошно – 250 грамів
  • Рослинна олія – 3 столових ложки
  • Вершкове масло – 100 грамів
  • Яйця — 2 штуки

Приготування тонких млинців

Для того, щоб приготувати ідеальні млинці, необхідно додати до молока кімнатної температури сіль, цукор, борошно і перемішати до розчинення комочків.

Тонкі та смачні млинці, які не рвуться
Тонкі та смачні млинці, які не рвуться

Після цього вливаємо окріп, перемішуємо та вносимо рослинну олію, щоб млинці не приставали до сковороди. Розігріваємо пательня і на її поверхні починаємо формувати половником тоненькі млинці.

Обсмажуємо їх з обох сторін на середньому вогні до золотавості.

Розтопіть вершкове масло. Робити це варто, помішуючи на невеликому вогні або в мікрохвильовій печі. Жовтки з’єднайте із водою.

Чому рвуться млинці
Тонкі млинці

Поставте ємність на водяну баню на невеликому вогні доведіть маску яєчну до загустіння і після тонким струмком влийте вершкове масло, добре працюючи тим часом вінчиком. Соусом полийте млинці, або подавайте окремо, щоб усі бажаючі могли насолодитися цим прекрасним поєднанням.

Також млинці можна подавати зі сметаною, вершками, варенням, тощо.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.