Каменських, Дорофєєва і Полякова досягли бажаного та відбили своїх чоловіків у суперниць: були коханками

Особисте життя співачок Каменських, Дорофєєвої та Полякової викликають неабияку зацікавленість у їх прихильників. Проте в їх чоловіків – вони не є першими обраницями.

Неймовірні, палкі та щирі почуття можуть пройти через багато випробувань – наші зірки теж не виключення.

Настя Каменських

Одна із найпопулярніших пар українського шоу-бізнесу. Весілля молодята справили 23 травня 2019 року. Нагадаємо, що до подружнього життя, вони були колегами по роботі й довгий час виступали в гурті “Потап і Настя” пліч-о-пліч.

В Потапа була дружина Ірина Горова, з якою вони вирішили розлучитися у 2016 році. Мають спільного сина – Андрія. Подейкують, що романтичні стосунки в Олексія та Насті зав’язалися ще тоді, коли у Потапенка була сім’я, проте в цьому ми можемо тільки здогадуватися.

Настя Каменських та Олексій Потапенко

Оля Полякова

Енергійна та запальна співачка Оля Полякова не дуже любить робити акцент на своєму особистому житті, адже вважає, що краще не змішувати її з творчістю.

Історія їх кохання розпочалася зі знайомства Вадима із суперблондинкою на корпоративі. Буряковському відразу ж, сподобалася Оля і він закохався. Пара одружилася у 2004 році. Полякова поділилася, що при знайомстві з нею, він навіть й уявити собі не міг, що це справжнє випробування – жити з артисткою.

Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський
Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський

Зараз, пара виховує спільних дітей – Машу та Алісу. Нагадаємо, що Вадим був одружений з іншою жінкою, коли їхні почуття вже набирали обертів. Як зазначила сама артистка, вона дійсно була коханкою свого чоловіка, але не довго, бо він дуже рішучий і не став мучити ні одну, ні іншу.

Надя Дорофєєва

Особисте життя цієї особистості, неабияк сколихнуло всю мережу в інтернеті. Надя Дорофєєва та Володимир Дантес – колишнє зіркове подружжя. Здавалося, що у пари щире та світле кохання. Проте, нещодавно, у березні 2022 року, пара розлучилася після, близько семи років сімейного життя. Дітей за цей час в них так і не було. Але, ще більшою новиною, стала звістка про те, що в Наді з’явився новий бойфренд – ресторатор Міша Кацурін.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Хочеться згадати, що до початку романтичних стосунків, вони були друзями й товаришували сім’ями. Кацурін розлучився зі своєю колишньою дружиною Дашею, з якою прожив 7 років. Разом виховують спільних дітей – Сашу та Івана.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".