П’ятниця 13-го: астрологи розповіли, що не можна робити у цей день і як себе краще поводити

Астрологи вважають, що п'ятниця 13-го досить складний і негативний день. Вони розповіли, як краще вести себе у цей день, щоб обійти всі негаразди.

П’ятниця 13-го завжди була окутана таємничістю і забобонами. І не даремно. Цей день є символом плутанини і хаосу. Астрологи радять бути вкрай обережними у цей день: не брати кредитів, на позичати грошей, не витрачати власні кошти, не сваритись з оточуючими, ну встрявати у сутички. Всі ці дії можуть в подальшому призвести до великих проблем, з яких тоді вже буде складно вийти. Тому не дивно, чому люди так остерігаються цього дня, адже для деяких людей він може буде вкрай небезпечним.

Що потрібно робити в п’ятницю 13-го, щоб уникнути неприємностей

Містичне число 13

У першу чергу намагайтесь не конфліктувати ні з ким. Сварка може призвести навіть до розриву стосунків з дорогою вам людиною. Небезпечно це ще й тим, що після цього розриву потім неможливо возз’єднатись. Стосунки втрачаються назавжди.

Крім цього, не намагайтесь встрявати у сутички з незнайомими людьми. Вся справа у тому, що вони, навіть не усвідомлюючи цього, можуть мати погане око. Тобто навести на вас погану карму і відігнати удачу. До того ж, тримайте свої думки в позитивному ключі, не бажайте нікому нічого поганого і зберігайте хорошій настрій.

Астрологи не радять проводити у цей день якісь ритуали, гадати, робити привороти. Вони можуть обернутись для вас дуже небезпечно.

Також варти тримати свої фінанси при собі. Не давати нікому в борг і самому його не брати. Відмовитись від великих покупок і не влазити в авантюри.

Астрологи також радять не бути занадто довірливими у цей день, адже можуть попастись шахраї.

Схожі статті

Прогноз на 5 квітня 2024 по Таро: як привернути удачу у свій дім та чого уникати, щоб не втратити гроші

Завдяки картам можна встановити не тільки те, яким буде майбутнє у конкретних людей, але і зробити прогноз для всіх на певний день. Що чекає нас 5 квітня?

Нумерологічний прогноз на 4 квітня 2024 року: кому числа подарують гроші та удачу, а кому лише розчарування?

Номерологічний прогноз — це один з методів виявлення своїх сильних та слабких сторін, а також передбачення, яке формулюється через поєднання чисел.

Гороскоп на 3 квітня 2024 року для всіх знаків зодіаку: Водолії зосередяться на здоровʼї, а Риби на коханні

Цей день буде доволі плідним в багатьох сферах, але найбільшого результату ви зможете досягти, якщо будете присвячувати його сім'ї. Деталі в матеріалі.

Можуть виникнути неочікувані ситуації та затримки: китайський гороскоп на 2 квітня 2024 для всіх знаків

Цей день буде здебільшого приємним та легким абсолютно для всіх знаків зодіаку. Втім, комусь пощастить набагато більше, а комусь відповідно менше.

Гороскоп на квітень за картами Таро для всіх знаків Зодіаку: Ракам – час із рідними, Овнам – прояв талантів

Квітень дасть абсолютно усім знаком неймовірну кількість можливостей, при цьому абсолютно в усіх сферах. Але комусь пощастить більше, а комусь менше.

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.