Копія батька, хіба без вусів: Павло Зібров показав свою 25-річну доньку Діану, яку пристроїв до себе на роботу

Павло Зібров має вже дорослу доньку, яку вперше вирішив показати на публіці та запитатись, чи схожа вона на свого зіркового татуся-співака.

Павло Зібров – знаменитий український співак, виконавець багатьох українських пісень, які стали справжньою легендою нашої естради. Народний артист України активно останнім часом розвиває свої соціальні мережі. Найбільше він активний на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Та все не просто так. Чоловік багато часу проводить зі своєю дорослою донечкою від шлюбу з дружиною Мариною Зібровою.

Батьківська любов переплелася з робочими стосунками, адже 25-річна Діана, донька народного артиста, працює в команді татуся. Дівчина займається творчими справами батька в мережі інтернет. Діана виконує всю SMM та PR роботу. Дівчина веде соцмережі Павла Зіброва, за це вона отримує заробітну плату.

Ось буквально нещодавно чоловік вирішив показати шанувальникам та шанувальницям спільну фотографію з донечкою-працівницею. Цікаво, чия це була задумка – татова чи смм-менеджерки?

Скріншот з мережі
Скріншот з мережі

Павло Зібров підписав світлину дуже мило та водночас по-робочому. Розповів, що разом із донечкою виконали всі робочі справи, а зараз пішов погуляти в компанії Діани.

“Після ранкових справ, прогулялися з Діанкою парком. Сніг, тиша, краса!” — підписав новий кадр знаменитий український виконавець.

Зіркове сімейство не часто публікує спільні фотографії, а тут підписники та підписниці побачили доньку Зіброва, яка вже аж дуже подорослішала.

Дівчина позує, обіймаючи відомого тата, у чорній куртці, кепці, штани з білим візерунком. Народний артист же, Павло Зібров, теж вбраний у чорні кольори: чорні штани, взуття та верхній одяг.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".