Наймолодший син Григорія та Христини Решетніків Сашко показав кукіш на новому фото: “А ось вам”

Родина Григорія Решетніка є зразковою для всіх українських сімей, оскільки їхній підхід до виховання дітей та один до одного – це щось неймовірне. Звісно, що ідеально не буває ні в кого, проте вони намагаються зберегти це.

У Григорія та Христини судячи з картинки та цінностей їхньої родини – чудові взаємини, яким може позаздрити будь-яка родина, у якої щось не так, або є якісь непорозуміння чи конфлікти. Але й у Гриші не все так ідеально, і вони з Христиною самі про це говорили не одноразово. Просто є така істина, якщо ти хочеш щось зберегти – працюй над цим. Такого принципу у стосунках вони й дотримуються.

Родина Решетнік

Пара разом більше 10-ти років, і за цей час вони встигли народити трьох синів. Старшого Ваню, середнього Діму та молодшого Сашка. Звісно, що як і в будь-якій родині, більшу частину часу на виховання виділяє дружина, бо чоловік багато працює, аби прогодувати багатодітну сім’ю. Але і Гриша приділяє достатньо уваги своїм хлопцям, бо ростити їх без чоловічої руки – важко.

Тож, Христина та Гриша докладають багато зусиль, аби їхні діти виросли гідними людьми та в першу чергу справжніми чоловіками. Саме тому у них немає жорстких правил, вони не вбивають індивідуальність синів та не роблять їх однаковими. Діма, Ваня та Сашко абсолютно різні за характером, і це чудово.

Родина Решетнік

Хоча, зазвичай так завжди відбувається у родинах, що діти ростуть геть не схожим один на одного. До того ж коли батьки й не намагаються це зробити. А у випадку Христини, вона з кожною дитиною все більше і більше змінює підхід до виховання, адже покоління теж різні.

Так, днями фото наймолодшого Решетніка розлетілося мережею, адже у своєму юному віці хлопчик вже може крутити кукіш та адресує його росіянам, які не дають нам спокійно жити. Тож, днями Христина показала фото Сашка, де він крутить жести пальцями. Цей кадр батьки кумедно підписали на адресу окупантів. А у коментарях цей жест сприйняли також з гумором.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".