Колега Руслани Лижичко та KALUSH FIINKA назвала їх штучно виведеними гуцулами: несподіване здивування

Всі українські співаки мають різне коріння та походження, і щоб співати солов'їною не обов'язково треба було народитися у Львові, Закарпатті чи Прикарпатті. Але у кожного є своя думка на цей рахунок.

Нещодавно одна з учасниць Нацвідбору Євробачення Ірина Вихованець, яка носить псевдонім FIINKA розпалила вогонь між собою, гуртом KALUSH та Русланою Лижичко. Річ в тому, що сама дівчина є уродженкою Прикарпаття і, певно, вона має своє уявлення про справжнє українське коріння та про гуцулів окремо.

Руслана

Тож, Іра назвала Руслану та Олега штучно виведеними гуцулами. Свою думку дівчина не пояснила, просто вона вважає, що її коріння сильніше за їхнє. Проте дівчина пройшла у півфінал Нацвідбору Євробачення, там же де перемогу здобула колись Руслана та гурт KALUSH. Можливо у дівчині заграла якась образа, що її з Прикарпатським корінням не обрали, а вони змогли вибороти перемогу.

KALUSH
KALUSH

Проте, невідомо, яким чином відреагували Олег та Руслана, і чи знають вони про це взагалі. Проте така інформація вже шириться у соціальній мережі instagram, де сторінку виконавиці FIINKA тимчасово заблокували. А от з яких причин – залишається загадкою.

Заява FIINKA

До того ж зараз дуже нерозумно ділити українців всередині своєї країни, адже нині ми маємо об’єднуватися як ніколи, а не розпалювати конфлікти та не вирішувати, хто з нас більше українець, а хто менше. Якщо ми вільна країна і всі ми маємо право жити так, як ми вважаємо за потрібне, то немає жодного сенсу у цих незрозумілих сварках.

Тому, вчинок Ірини здається зовсім недоречним та геть нелогічним. Адже ми не воюємо самі з собою, ми воюємо з ворогом, який на нас напав. Тому Іра вчиняє не достатньо патріотично, попри те, що вважає себе більшою українкою, ніж Руслана та учасники гурту KALUSH.

Схожі статті