“Дефіле вагітної”: Настя Каменських вийшла в люди у модному комбінезоні і показала округлий живіт

Знаменита українська співачка Настя Каменських здивувала мережу виходом в обтягуючому леопардовому комбінезоні. Чому шанувальники підозрюють зірку у вагітності?

Чутки про вагітність переслідують Настю Каменських щонайменше впродовж 10 років. Артистка реагує на це спокійно, кожного разу спростовуючи їх. Бажання шанувальників почути цікаве положення артистки досить зрозуміла, адже вони дуже її люблять, а тому мріють, що зірка приведе на світ не менш талановитих дітлахів.

Настя Каменських зізналася, що вирішила повернутися
Настя Каменських вийшла в люди у модному комбінезоні

На спроби фанатів дізнатися про імовірне цікаве положення Настя Каменських відповідає з посмішкою, і завжди говорить, що повідомить, якщо буде чекати на дитя.

Настя Каменських вийшла в люди у модному комбінезоні

І тим не менш, глядачі як ніхто знають, що знаменитості досить часто вдаються до хитрощів і приховують правду про свою вагітність ледь не до пологів.

Нещодавно Настю знову запідозрили у цікавому положенні. На цей раз артистка створила спеціальний відеоролик на підтримку челенджу “Free the Leopards”. Артистка дефілювала на камеру в обтягоючому леопардового комбінезоні і засвітила округлу фігуру.

Деякі шанувальники вирішили, що Настя все ж таки може бути при надії. До речі, останнім часом співачка все рідше публікує свіжі фотографії, ніби ховаючись від аудиторії.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Насті Каменських та Потапу довелося зіштовхнутися з сильною критикою їхніх дій. Так як зіркове подружжя півроку знаходилося в Іспанії, їхнє повернення було сприйнято неоднозначно. Українці поділилися на два табори, і поки одні підтримують артистів, інші активно їх критикують. У подібній обстановці простору для обговорення особистого життя залишається вельми мало.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".