“На ті ж граблі”. Ким Ані Лорак заповнила пустоту у серці, яку залишив турок Налчаджиоглу: знову іноземець

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак колись пережила неймовірний скандал під час розлучення з турком Муратом Налчаджиоглу. Яка ж реакція фанатів на її нового бойфренда-іспанця?

2019-го Ані Лорак та її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу розлучились офіційно. Зіркове подружжя не жили разом 4 роки і поклали кінець цьому союзу не так швидко, як очікувалося.

Причина розлучення з Муратом Налчаджиоглу

Офіційною причиною розставання стали численні зради турецького бізнесмена. Після того, як в соціальних мережах з’явилися фотографії підприємця з іншими дівчатами Кароліна повідомила про рішення розійтися. Примітно, що згодом вона зізналася і про зради екс-чоловіка у той час, як вона була вагітною.

Лорак і Мурат у шлюбі
Ані Лорак розкритикували за вибір нового бойфренда

Саме у той період на Мурата звалилася хвиля хейту. Чоловіка прозивали альфонсом, критикували за невірність та списували всі його досягнення на гроші співачки.

Ані Лорак розкритикували за вибір нового бойфренда

Після розлучення шанувальники Ані очікували, що вона припинить експериментувати і спробує знайти чоловіка зі свого оточення. Але любов до іноземців взяла своє. Нещодавно Кароліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото з новим бойфрендом, у дописі до якого дала зрозуміти, що має любовні стосунки з зображеним на кадрі чоловіком.

Ані Лорак розкритикували за вибір бойфренда

Ісаак є тренером артистки, тож вони проводили багато часу разом, перш ніж заявити про стосунки. Ба більше, на особистій сторінці чоловіка можна помітити маленьку дитину, який він є батьком, а також молоду жінку — матір малюка. Що відбувається в особистому житті тренера залишається великою загадкою. Однак, фанати артистки дуже незадоволені її вибором.

Ані Лорак розкритикували за вибір бойфренда
Ані Лорак розкритикували за вибір бойфренда

Звісно, уе незадоволення йде корінням у минуле артистки.

Схожі статті