Службовий роман: українські співачки, які одружилися зі своїми продюсерами – не лише Тіна Кароль і Каменських

Багато зіркових романів у наших зірок розпочалися на роботі. Наші знаменитості – справжні трудоголіки, які багато часу проводять, працюючи.

Історії кохання наших зірок – це завжди дуже цікаво та романтично. Знаменитості наскільки багато часу проводять на роботі, що дуже часто саме там і знаходять своє кохання – це, як правило, такі ж працелюбні відчайдухи, які теж себе присвячують кар’єрі. Історія українського шоу-бізнесу налічує багато випадків, коли популярні співачки виходили заміж за своїх продюсерів.

Потап і Настя Каменських

Історія Потапа та Насті почалася ще тоді, коли вони були колегами по сцені. У перші роки спільної роботи чоловік та жінка буквально ненавиділи одне одного, через це вони навіть жили в різних готелях та літали різними літаками на гастролі. За цим усім, як виявилося, ховалося кохання. У 2017-му Потап і Настя одружилися.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Таїсія Повалій та Ігор Ліхута

Знаменита співачка Таїсія Повалій стала дружиною свого продюсера Ігоря Ліхути тридцять років тому. Жінка якось зізналася, вона вийшла заміж за чоловіка через квартиру. Тоді стояло питання терміновості для трикімнатної квартири. Та попри це, пара досі живе разом у шлюбі.

Таїсія Повалій та Ігор Ліхута
Таїсія Повалій та Ігор Ліхута

Тіна Кароль та Євген Огір

Ця історія, певно, найпопулярніша в українському шоу-бізнесі. Знаменита співачка Тіна Кароль пішла від одного продюсера до іншого – ним став її майбутній чоловік Євген Огір, від якого жінка має сина Веніаміна. Пара була надзвичайно щасливою, зразковою, проте щастя, на жаль, було коротким. Євген Огір помер від раку.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Віра Брежнєва познайомилася з Меладзе, коли почала брати участь у групі “ВІА Гра”. Тоді вона сподобалась чоловікові, а згодом, після довгого приховування почуттів, пара одружилася. Віра та Костянтин розлучилися. Чоловік нині замовчує війну. а жінка навпаки – почала волонтерити та перейшла на українську мову.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".