Тіна Кароль, Оля Полякова, Настя Каменських та інші українські співачки, які люблять посвітити своїми “зіроньками”

Ці артистки запам'яталися нарядами, в яких продемонстрували на всю країну свої сокровенні куточки.

«Якщо є що показати – чому б ні?» – таким принципом керуються більшість зірок українського шоу-бізнесу. Фанатів, звичайно, тішать відверті наряди і сміливі фото зіркових дів. Часто це виходить за межі, але в шоу-бізнесі, щоб досягнути успіху, роздягаються майже всі.

Артистки, намагаючись виглядати ще епатажніше і яскравіше, іноді демонструють всі частини свого тіла. Ці співачки особливо запам’яталися публіці тим, що люблять посвітити своїми “зіроньками”.

Настя Каменських

Цю гарячу кучеряшку важко назвати скромною. Настя й сама прагне заробити титул найкрасивішої і найбажанішої артистки українського шоу-бізнесу. Співачка раз по раз шокує фанатів сміливими образами і гарячими фотографіями в своїх соцмережах.

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя фотографувалася і в чім мама народила, прикривши інтимні місця руками чи квітами. Особливий предмет гордості Каменських – її попа. Її Настя демонструє фанатам часто і охоче, тож деякі з шанувальників вже просять знаменитість перестати ділитися фото того, що всі вже й так багато разів бачили. А вдягнути сукню, у якій легко можна побачити колір трусів Насті – для співачки майже як кави попити.

Настя Каменських

Тіна Кароль

Чуттєва і зваблива Тіна Кароль вдягає надто сміливі наряди на сцену не дуже часто. Хоча, популярна співачка любить іноді похизуватися своїми принадами.

Наприклад, її біле напівпрозоре платтячко запам’яталося всім надовго.

Тіна Кароль

І все-таки частіше Тіна підбирає розкішні плаття, які демонструюють її прекрасне декольте, і намагається бути чарівною, а не вульгарною.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Оля Полякова

Королева Ночі Оля Полякова з радістю демонструє всі свої принади одночасно. Любителька яскравих головних уборів і купальників майже на кожному виступі показує свої стрункі ноги в оригінальних колготах.

Оля Полякова

А це плаття фанатів вразило наповал, бо в ньому Оля показала все… ну майже.

Оля Полякова

Наталія Могилевська

Могилевська цього року особливо запам’яталася українцям. Співачка вдягнула на виступ на День Незалежності плаття з сміливим вирізом і продемонструвала всій країні свою… нижню білизну.

Щоправда, труси Могилевської викликали в глядачів шоу на державне свято радше злість, а не захоплення. Багато хто в соцмережах обурювався, що це було абсолютно недоречно.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Однак, Наталія Могилевська – жінка без комплексів, тому такі наряди для неї – звична справа.

Наталія Могилевська

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".