Олена Мозгова показала 8-річну доньку не від колишнього чоловіка Пономарьова: плід справжнього кохання

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова та її чоловік Девід Аксельрод показали, як виглядає їхня спільна дочка. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

8 років тому знаменита українська продюсерка Олена Мозгова офіційно вступила в шлюб з музикантом Девідом Аксельродом. Не дивлячись на свій скептицизм у питаннях подружнього життя та штампів у паспорті, героїня нашої статті пішла на цей крок, адже була вагітною.

Незабаром в неї мала з’явитися третя донечка, яку пара назве Мією.

Олена Мозгова показала 8-річну доньку

Олена Мозгова показала 8-річну доньку

Так, Олена Миколаївна є матір’ю трьох дівчат. Найстаршу Зою вона народила від таємничого чоловіка, особистість якого так і не розкрила. Женя з’явилася у її стосунках з Олександром Пономарьовим. Обидві дівчата дуже болісно сприйняли новину про розставання продюсерки з музикантом, і навіть зараз падчерка співака підтримує з ним зв’язок і називає його своїм батьком.

Натомість Мія — плід справжнього кохання, адже саме у шлюбі з Девідом Мозгова знайшла своє щастя та досягла абсолютної гармонії. На честь 8-річчя спільної дочки Девід Аксельрод нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію Мії. Дівчинка постала у сукні із повітряними кульками в руках.

Олена Мозгова показала 8-річну доньку

Користувачі мережі звернули свою увагу і на чарівність дівчинки, і на її неймовірну схожість з матір’ю.

Нагадуємо, 2 роки тому Олена Мозгова дізналася про свій діагноз – синдром Лайма. Зірка довго боролася за своє здоров’я, але ця боротьба була настільки важкою, що в якийсь момент продюсерка захотіла, щоб усьому цьому настав кінець. Через рік Олена Миколаївна зізналася, що від цього кроку її утримала дочка, заради якої вона прийняла рішення жити далі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".