Прийняв її як власну доньку: як виглядає падчерка турецького красеня Мурата Налчаджиоглу від молодої нареченої

Колишній чоловік знаменитої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вже багато років налагоджує своє особисте життя, встиг заручитися і навіть прийняти в свою сім'ю ще одну дівчинку.

Тривалий час після розлучення з Ані Лорак, її колишній чоловік Мурат намагався налагодити особисте життя. Мова здебільшого йде про візажистку Лілію Реус, з якою бізнесмена пов’язують багаторічні стосунки. Позаминулого року підприємець зробив красуні пропозицію руки і серця. Примітно, щодо заручин пара декілька місяців знаходилася у розлуці, і подейкували навіть навіть про воз’єднання Мурата та Кароліни.

Мурат Налчаджиоглу потрапив до лікарні
Як виглядає падчерка Мурата Налчаджиоглу від молодої нареченої

Як виглядає падчерка Мурата Налчаджиоглу від молодої нареченої

У Лілії, як і у її обранця є дочка від попередніх стосунків. Майбутній вітчим прекрасно знаходить з нею спільну мову, і навіть познайомив дочку Софію з потенційною зведеною сестрою.

Як виглядає падчерка Мурата Налчаджиоглу від молодої нареченої

Навесні минулого року дочка Ані Лорак багато часу проводила в родині батька у зв’язку з втечею артистки з російської федерації та її зникненням з інформаційного простору. Це було вперше, коли її спадкоємиця так багато часу проводила зі своїм батьком Муратом.

Зовнішньо та за характером дівчата дуже різні, а про те, чи вдалося їм подружитися Мурат на публіку не розповідає. На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram панує сімейна ідилія, гармонія та доброзичливе ставлення одне до одного. Що ж залишається поза камерою — велика загадка.

Примітно, що свою дочку Лілія бере і у поїздки до Туреччини, до родини Мурата. Тому усі кадри та відео говорять про те, наскільки об’єднана та щаслива родина у турецького мачо. Не виключено, що пара могла розписатися під час війни і не оголошувати новину.

Схожі статті