Майже наречена: зрадниця України Ані Лорак одягла білу сукню з камінням і накидкою-фатою – невже заміж?

Зрадниця України Ані Лорак показала свій трендовий образ в новій сукні. Поговорюють, що зірка натякнула на свій статус нареченої. Чи правда це? Розберемося в нашій статті.

Так, на своїй сторінці в Instagram колишня артистка України Ані Лорак опублікувала нову світлину, де показала свою фігуру в білосніжній сукні з каміння. Підписники відразу закидали компліментами зірку й зазначили, що вона має розкішний вигляд.

Доповнила образ накидкою такого ж кольору та принту. Як виявилося, під фото співачка зазначила, що відбувся реліз нової пісні “Поряд, але не разом” – це третій трек з її нового альбому, тому для такої новини й обрала відповідний образ. Хоча цілком можливо, що скоро прихильники будуть вітати Лорак зі статусом нареченої.

Нагадаємо, що співачка розлучена. Була в шлюбі з Муратом Налчаджиоглу з 2009-2019 роки. Причиною цьому стали зради колишнього. Зараз Мурат проживає в Україні з новою коханою Лілією Реус. Допомагає ЗСУ та вважає нашу країну своєю другою домівкою, чого не скажеш про Кароліну, яка продовжує цинічно мовчати.

В особистому житті Лорак теж все добре. На свято усіх закоханих вона публічно презентувала нового бойфренда Ісаака Віджраку. Чоловік родом з Іспанії. Займається масажними практиками. Зазначимо, що це ще один іноземець. Мабуть, в Ані Лорак тільки такі смаки на чоловіків.

Відомо, що в нового коханого зірки є двоє дітей: син та дочка, а в співачки від минулого шлюбу є донька Софія, якій 11 років. Дівчинка старається часто приїздити до батька та проводити з ним час. Мурат поділився, що після розлучення з артисткою не бачив дочку майже рік, проте зараз з цим все налагодилося.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.