Ранкові суперечки: холостячка Ксенія Мішина показала, як виховує свого сина Платона – до школи із запізненням

Талановита українська акторка Ксенія Мішина має чудового сина Платона. Зірка часто показує його своїм підписникам та ділиться методами свого виховання. Найцікавіше далі.

Впевнена в собі особистість, з неймовірною харизмою та красою Ксенія Мішина часто постає, як приклад ідеалу для всіх українських жінок. Вона сильна духом. Все життя виховувала сама свого сина і старалася надати йому найкращі умови для розвитку.

Найголовнішим методом виховання вважає давати дитині свою справжню любов та увагу. Часто зірка ділиться, як ніжно та тепло обіймає сина зранку, цілує його, говорить приємні речі. Це такі дрібниці, проте вони відіграють важливу роль в нашому дитинстві.

Так, на своїй сторінці в Instagarm Мішина поділилася, що сьогодні зранку вони з Платоном запізнювалися до школи. Холостячка розповіла цю ситуацію з усмішкою.

“Платон, ми сьогодні з тобою запізнюємося, бо ти довго зав’язував шнурки і я не винна. Ні ти довго медитувала”, – розповіли Ксенія та Платон.

Сторіз Ксенії Мішиної

З кожною фразою, поглядом відчувається неймовірне тепло до свого сина. Жінка не стримує Платона у власних проявах, допомагає йому, підтримує та навіть дозволяє хлопцю фарбувати волосся в інших колір.

Ксенія Мішина з сином Платоном

Нагадаємо, що хлопчик ніколи не бачив свого рідного батька. Стосунки з ним складні. Якщо він з’явиться і не буде нести ніякої загрози, то перешкоджати їхнім батьківським взаєминам Ксенія не буде. Відомо, що його теж звати Олександр.

Спочатку великої любові між колишніми не було. Він допомагав, підтримував дівчину, а вже потім виникли великі почуття.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.