Андрій Данилко зірвав концертний тур Вєрки Сердючки через свій діагноз: “Потребує серйозного лікування”

Стало відомо, що Андрій Данилко не зможе виступати зі своєю командою в Естонії у зв'язку з проблемами зі здоров'ям. Усі деталі в нашій статті.

Влітку минулого року Андрій Данилко разом зі своєю командою об’явив про початок концертного туру Європою. Вєрка Сердючка розпочала свої виступи з країн Прибалтики, з’явилася на Ближньому Сході і незабаром має провести ряд концертів Сполучених Штатах Америки.

Андрій Данилко зірвав концертний тур
Андрій Данилко скасував концерти через ускладнення після ларингіту

Втім, як недавно з’ясувалося тур був зірваний. Вєрка Сердючка не з’явиться на естонській сцені у зв’язку з хворобою.

Андрій Данилко скасував концерти через ускладнення після ларингіту

Повідомляється, що у Андрія Данилка сталися роблеми зі здоров’ям зв’язані з ускладненнями після ларингіту. Артист не зможе співати ще декілька тижнів, а також потребує лікування і відпочинку.

Андрій Данилко показав себе у школі
Андрій Данилко скасував концерти через ускладнення після ларингіту

“У Андрія Данилка на тлі ларингіту стався крововилив у голосову зв’язку. Це небезпечний стан, який потребує серйозного лікування та вимагає повного голосового спокою протягом кількох тижнів”

Андрій Данилко та його партнерка Інна Білоконь поки що не дають жодних коментарів стосовно здоров’я зірки. Цілком імовірно , що частина концертів буде перенесена, але поїздка до Штатів все ж таки відбудеться.

Нагадуємо, що Вєрка Сердючка та Інна Адольфівна більше не з’являються на сцені у своїх блискучих та яскравих нарядах. Натомість зірки виступають в чорному одязі, щоб нагадати світу про те, через що на даний момент проходить Україна, а також не порушувати питання етичності. Також Андрій досі принципово не знімає маску, адже пообіцяв позбавитися її, коли закінчиться війна.

Концерти колектив дає впродовж семи місяців і активно ділиться своїми враженнями та емоціями майже з кожної країни.

Схожі статті

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.