Вуличний весняний стиль: як поєднувати куртки та широкі джинси – показали стилісти Кошмал, Нікітюк, Мішиної

Модні образи та трендовий одяг – це точно про вбрання наших знаменитостей, які, як ніхто інший, уміють стильно вдягатися й надихати цим.

Українські знаменитості – це справжні модники та модниці. Вони своїми стильними образами надихають своїх підписників та підписниць на красиві луки. Зірки створюють справжні тренди, які тримаються цілими місяцями та сезонами. Їхні фотографії, де знаменитості позують у модному одязі, надихають на створення крутих образів. Уже йдуть перші дні весни, а це означає, що всім нам уже так хочеться роздягтись, не носити величезні теплі куртки та взуття. Хочеться легшого, вільнішого, весняного. Що буде модним навесні 2023, про всі тренди вуличних луків – читайте далі.

Анна Кошмал

Знаменита українська акторка Анна Кошмал у перші ж дні березня вже поділилася світлинами з прогулянки весняним Києвом. Там жінка позує у стильному вуличному вбранні: широкі світлі джинси, кеди, біла футболка та незастібнута чорно-зелена куртка.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Леся Нікітюк

Популярна українська телеведуча, акторка та гумористка Леся Нікітюк показалася підписникам із сонячного, незламного міста Миколаєва. Там жінка позує у темних джинсах та світлій короткій куртці, дещо розстібнутій біля шиї Нікітюк.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Ксенія Мішина

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина нещодавно порадувала своїх підписників та підписниць у Інстаграмі новими світлинами, де вона позує більш роздягнена, ніж усі попередні героїні. Це не дивно, адже фотографії – із-за кордону, де вже справжня весна. Мішина позує в широких білих штанах, світло-синій накидці та сірій кофтинці.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Як бачимо, модними навесні будуть штани чи джинси та кофти/куртки на розпах, що свідчить про прихід весни, а значить – тепла.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.