Ніяка вона не Слава Камінська: яке ім’я та прізвище змінила багато років тому екс-дружина Едгара Камінського

Слава Камінська яскрава, неординарна та епатажна співачка. Колишня учасниця гурту "НеАнгели". Відомо, що має зовсім інше ім'я та прізвище. Все найцікавіше читайте в нашому матеріалі.

Співоча кар’єра у гурті “НеАнгели” з 2006 року по 2017 рік принесла зірці любов, визнання та свою аудиторію прихильників. Відоме справжнє походження артистки, її шлях до успіху та цікаві факти з життя.

Факти з життя Слави Камінської

Народилася майбутня співачка 16 липня 1984 року в українському славнозвісному місті Одеса. Змалечку була творчою, талановитою та активною. Здобула освіту в Київському національному університеті культури та мистецтв. За фахом дівчина викладач по вокалу.

Слава Камінська
Слава Камінська

Цікавим фактом є те, що ніяка вона не Слава. Справжнє ім’я з народження Ольга Кузнєцова, але для процвітання творчості вирішила взяти псевдонім. У 2014 році зірка вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського, отримала прізвище чоловіка й офіційно стала Славою Камінською.

Слава Камінська та Едгар Камінський
Слава Камінська та Едгар Камінський

Щастя тривало пару років. У 2019-му році зіркова пара заявила, що розлучається. Спільно виховують двох дітей: сина Леонарда, який з’явився на світ у 2014-му та доньку Лауру, яка народилася через рік.

Едгар Камінський був не єдиним чоловіком артистки. Вперше Ольга вийшла заміж ще в далекому 2012-му за бізнесмена Євгена, але сімейне життя не склалося, тому через рік екс-закохані заявили про розлучення.

Зараз Камінська розвивається у співочій кар’єрі. Після роботи в “НеАнгелах” у Слави свій сольний проєкт. Так само й Віка, яка була колегою по гурту теж співає сольно. Кожна з дівчат унікальна по-своєму й отримала свою армію прихильників за свій талант та неймовірний тембр голосу.

Схожі статті

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?