Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля та показала неймовірної краси сукню нареченої: Балан не засяє від щастя

Відома українська співачка Тіна Кароль не з чуток знає, як це важливо для нареченої влаштувати свято свого кохання. Тому поп-діва залюбки бере участь у подібних заходах.

Репертуар знаменитої української співачки Тіни Кароль нараховує і ритмічні хіти, і ліричні пісні і драматичні композиції. Усі вони гарантували їй успіх на творчому поприщі, і на даний момент артистка займає музичний п’єдестал у вітчизняному шоу-бізнесі.

Тому зовсім не дивно, що заможні молодята готові платити шалені гроші за те, щоб Тіна Кароль виступала на їхньому весіллі. Співачка користується популярністю на даного роду корпоративах, і до війни активно виступала для новоспечених дружин і чоловіків.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля

Ба більше, молодята просто обожнюю танцювати свій перший танець саме під живе виконання поп-діви. Зазвичай Кароль не ділиться фотографіями з приватних заходів, але інколи робить виключення. Наприклад, декілька років тому вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з розкішного весілля, і ба більше, показала, наскільки карколомною була сукня нареченої.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля

Примітно, що на подобного роду міні-концерти Тіна Кароль одягає свій звичайний сценічний одяг, і не підбирає інші костюми.

Втім, у зв’язку з цією деталлю артистці довелося пережити скандал. Так, 2 роки тому організатор свят публічно поскаржилася на поведінку співачки через те, що вона проігнорувала прохання не одягати темні сукні на сцену. Тіна Кароль все одно вийшла до гостей у темно-синій сукні, чим спричинила невдоволення.

Після 24 лютого Тіна Кароль не бере подібного роду замовлення, адже сконцентрована на культурному фронті і не заробляє гроші через корпоративи.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.