Романтика для двох: донька Суперблондинки Олі Полякової Маша Полякова поділилася чуттєвим відео з хлопцем

Донька відомої Суперблондинки Олі Полякової Маша поділилася чуттєвим, ніжним та романтичним відео зі своїм коханим. Як провели вечір закохані? Всі подробиці читайте в нашій статті.

Всі діти рано чи пізно дорослішають. Стають самостійними, вчаться жити окремо від батьків, будують своє майбутнє, закохуються та зустрічаються. Маша Полякова не виключення.

Дівчинці вже 18. Вона також живе окремо від найрідніших, зустріла хлопця, якого покохала та обрала, ким хоче стати. Так, на своїй сторінці в Instagram Маша показала підписникам, як провела романтично час зі своїм хлопцем.

На відео вони постали такими щасливими, усміхненими. Очі світилися, тому зайві слова будуть зайвими. Пара перебувала в Парижі. Бокал ігристого, Ейфелева вежа на фоні, неймовірний ресторан в Луврі. Всі ці складові зробили побачення розкішним та незабутнім.

“Париж – це точно найромантичніше місце для закоханих”, – підписав світлину хлопець Маші.

Маша Полякова поділилася, як провела час з коханим

Також відверто розповіли, що це була найкраща вечеря, з найкращим видом, яка тільки взагалі могла коли-небудь бути.

“Ресторан у Луврі, з шикарним видом на захід, на фоні Ейфелева вежа”, – підписав фото Артур.

Сторіз коханого Маші Полякової

Нагадаємо, що доньки Олі Полякової та Вадима Бураковського Маша та Аліса проживають в Лондоні. Маша навчається в музичному університеті. Обрала шлях зіркової матусі й мріє стати відомою артисткою. Аліса продовжує вчитися у школі.

Дівчатка дуже сумують за рідною домівкою. Вони ніколи не могли уявити, що зараз будуть так далеко, житимуть окремо і стануть такими самостійними. Проте сподіваються, що скоро повернуться до Батьківщини.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.