Ольга Мартиновська вразила зізнанням про пропозицію руки і серця від Ярославського: не терпиться заміж

Відома українська кулінар Ольга Мартиновська сколихнула мережу натяком Володимиру Ярославському на пропозицію руки і серця. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська шеф-кухар Ольга Мартиновська вже багато років співпрацює зі своїм товаришем та колегою Володимиром Ярославським. Пару неодноразово підозрювали у романі, але кулінари ніби і раді підігрівати цікавість аудиторії, постійно жартуючи на цю тему та проявляючи одне до одного ніжність.

Мартиновська здійснила мрію Ярославського
Ольга Мартиновська вразила зізнанням про пропозицію руки і серця

Як би там не було, але обидвох зірок об’єднує міцна дружба. Ольга та Володимир часто проводять час разом як на роботі, так і поза камерами. Втім, зізнань у стосунках жодного разу не прозвучало.

Ольга Мартиновська вразила зізнанням про пропозицію руки і серця

Ольга дуже активно спілкується зі своїми підписниками, а тому має з ними особливі взаємини. Такі, що фанати, наприклад, можуть дозволити собі поділитися змістом своїх снів. Наприклад, нещодавно Мартиновська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення від невідомої дівчини, яка розповіла, що їй наснилося, нібито Ярославський зробив Мартиновській пропозицію руки і серця.

Ольга Мартиновська вразила зізнанням про пропозицію руки і серця

Ольга відповіла на це дуже смішним чином: шеф-кухар зняла на відео партнера, який в цей момент переодягвся і попросила його запропонувати їй хоч що-небудь. Володимир у цей час радісно посміхався.

Нагадуємо, що Володимир Ярославський жодного разу не був одружений, а натомість Ольга на даний момент знаходиться розлучені і виховує дочку Віру від попередніх стосунків. У дівчинки склалося прекрасні взаємини з колегою матері, втім справжній формат стосунків між Ольгою та Володимиром досі залишається загадкою для аудиторії.

Схожі статті

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?