Олеся Жураківська підстригла чубчик та показала свій модний образ: слідує трендам 2023 року

Олеся Жураківська – народна українська артистка кіно і театру, яка дуже полюбилася українським глядачам. Вона дуже щира, відверта, завжди повністю віддається своїй роботі.

Олеся це та сама акторка, яка вміє бути різною, але в кожній ролі зберігати частину себе, це і є найвищим критерієм професіоналізму. Жураківська за своє життя зіграла не один десяток ролей, які стали для акторки зірковими. Найяскравіша роль Олесі була зіграна у серіалі “Кріпосна”, а також у драматичному серіалі “Мама”.

Олеся Жураківська

Загалом актриса має неймовірний талант, вона грає як комедійні ролі, так і серйозні, такі, що чіпляють за живе. За це вміння її дуже цінують режисери та колеги, бо з нею легко. Також Леся була тренером у “Лізі сміху”, де проявила свій гумористичний талант. Командам та суддям було дуже приємно та комфортно працювати з Жураківською.

Олеся не надто активно веде свою соціальну сторінку в instagram, але все ж таки про свої зміни у житті говорить не приховуючи. Так, наприклад днями акторка виклала новий пост, де продемонструвала, як змінила свій образ. Річ в тому, що Жураківська вирішила слідувати трендам весни 2023 та підстригла модний чубчик, який робить Лесю більш живою та стильною.

Чубчик доволі часто можна було побачити в образах Лесі, але час від часу вона його відрощувала, а потім знову обрізала, тому, можна сказати, що вона доволі часто змінюється та завжди є різною. Але останні кілька років акторка не надто сильно змінювала щось у своєму стилі. Тому чубчик став дуже помітним.

Також варто нагадати, що зірка серіалів довгі роки була самотньою, а під час війни зустріла своє кохання. Це підтверджує фото з чоловіком у військовій формі, який цілує Лесю ніжно у голову та демонструє своє кохання до жінки. Тож, певно найстрашніші часи дійсно можуть принести щастя та кохання до життя кожного, адже в цей час саме такі цінні речі стають важливішими за все.

Схожі статті

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.