Ані Лорак зменшила губи? Співачка показала свої оновлені вуста та похизувалася їхньою новою формою

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак вразила мережу раптовою зміною у зовнішності. Чи дійсно Кароліна прислухалася до критики своїх підписників?

Відома російська співачка Ані Лорак, як і більшість її колег, регулярно звертається до естетичної медицини. Зірка не відмовляє собі ні в процедурах, ні в іньєкціях краси. Останні декілька років користувачі мережі звертали свою особливу увагу саме на губи артистки, які почали збільшуватися в розмірах.

Не вистачало Лорак критики стосовно її ставлення до Батьківщини, так ще й дісталося через її зовнішній вигляд. Далеко не всім сподобалося, як виглядає обличчя співачки через її захоплення косметологією.

Ані Лорак змінила форму губ та похизувалася результатом

І на цей раз Ані Лорак, здається, прислухалася до своїх підписників, адже нещодавно з’явилася у кадрі з помітно зменшеними губами. Так, співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька відео, на яких показала, що її верхня губа повернулася до свого натурального вигляду, стала більш рельєфна та має відому всім форму, з якою Лорак ходила в молодості.

Ані Лорак змінила форму губ та похизувалася результатом

На інших відео також можна помітити, що губи Кароліни набагато менші, ніж зазвичай.
Не приховається від погляду фанатів і стрункість виконавиці. Рік тому Ані Лорак активно критикували через набрано увагу, коли кадри з її виступу в Арменії потрапили до мережі.

Маючи зайві кілограми, Лорак не відмовила собі у короткій сценічні сукні, що в комплексі дало вельми поганий результат.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Лорак вперше представила публіці свого нового бойфренда Ісаака. Іспанець працює тренером по йозі та медитаціям і надає послуги вельми небідним людям.

Схожі статті

Чоловік покійної Руслани Писанки показав свою донечку, яка стала для нього розрадою: “Найкраща Аліса”

Відомо українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її чоловік тим часом живе далі і навіть показав свою дочку публіці. Як склалося життя бізнесмена?

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.