Кучеряшки чи рівне волосся: трендові зачіски весна-літо 2023 – показали Каменських, Ані Лорак та Дорофєєва

Вдала зачіска – це чудова ідея завжди, адже з нею почуваєшся впевнено та красиво. Наші зірки часто показуються з модними зачісками, які надихають на тренди.

Зачіска – це одна із запорук успішного образу, який буде точно довершеним та цікавим завдяки досконало вкладеному волоссю. Наші знаменитості знають це, як ніхто інший, адже над їхнім іміджом працюють професіонали – фахівці з візажу, зачісок, стилю. Над волоссям же працюють перукарі. Останнім часом у мережі почали обговорювати варіанти розпущеного волосся – накручені на плойку чи прямі. Як краще та модніше – показали наші знаменитості та їхні стилісти.

Настя Каменських

Настя Каменських – це, мабуть, не просто відома співачка, дружина популярного продюсера Олексія Потапенка. Вона ще і знаменита своїми легендарними кудряшками. Саме з ними вона з’вляється на публіці найбільше, завжди. Це справжній стиль та істинний образ, який асоціюється з Настею Каменських. Хоча одного разу жінка приголомшила появою з прямим волосся, це дуже здивувало публіку.

Настя Каменських
Настя Каменських

Ані Лорак

Ані Лорак раніше була дуже кучерявою. Це зараз вона з’являється суто з випрямленим волоссям, проте ще раніше вона була такою кудряшкою, що й уявити складно.Зараз жінка може з’являтися рідко з накруткою на плойку, найбільше вона вирівнює волосся утюжком.

Ані Лорак
Ані Лорак

Надя Дорофєєва

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва – неабияка модниця, стиляга та майстриня сучасних образів та трендів. Жінка дуже вдало змінює свої луки у плинності часу. Зазвичай вона – прихильниця прямого волосся. Це виглядає дуже по-сучасному та молодіжному, а це і є основна прерогатива співачки, особливо зараз, коли вона активно будує свій образ сольної української співачки.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".