Хлопець з Камишан тепер шеф-кухар у Нью-Йорку: шлях переможця “МастерШеф. Професіонали” Павла Серветника

Під час своєї участі у зйомках кулінарного шоу Павло Серветник заробив хорошу репутацію серед глядачів, а також полюбився багатьом за свій мужній характер та професійність.

Тільки-но Павло з’явився на українських екранах, йому вдалося підкорити серця глядачів. Комусь подобалася його креативність, комусь такт та доброзичливість, а комусь воля та професійність. Так чи інакше, чоловік пройшов великий шлях до зйомок на шоу, і після перемоги не зупинявся та рухався далі.

До того, як Серветник став знаменитістю, він пробував себе і в музиці, і в спорті, а за освітою взагалі програміст. Свого часу чоловік мав серйозні проблеми зайвою вагою, адже важив 100 кілограмів. Але і в даному питанні чоловіку вдалося досягти своєї мети та отримати бажану фігуру.

Шлях Павла Серветника до успіху

Учасник МастерШеф. Битва сезонів Павло Серветник зник з окупованого Херсона
Шлях Павла Серветника до успіху

Як відомо, ставши переможцем, Павло рушив навчатися кулінарні справі за кордон, і саме там захопився випікання хліба. Повернувшись в Україну саме цим він і зайнявся. Колиш захопили Херсон Серветник безкоштовно робив хліб ТВ роздавав його.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Павло Серветник
Шлях Павла Серветника до успіху

Однак, згодом довелося виїхати з окупованого міста. Зараз чоловік знаходиться в Сполучених Штатах Америки, де працює шеф-кухарем. За кордоном він перебуває зі своєю коханою дружиною, але думками та серцем завжди на батьківщині.

“Я почав займатися благодійною випічкою ще на початку війни. О 5-й ранку нам із дружиною зателефонували охоронці з цеху і сказали, що почалася війна. Я хотів їхати з міста, але батьки змінили мою думку, сказавши, що все буде добре, і щоб я себе тримав у руках”

Також за діяльністю кулінара можна слідкувати на його акаунті, адже Павло постійно публікує новий контент, розповідає цікаві рецепти та залюбки взаємодіє зі своєю аудиторією.

Схожі статті

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?