Фаворит Злати Огнєвіч Дмитро Шевченко розповів, коли останній раз був на побаченні: про Катю Шеффер ні слова

Дмитро Шевченко став фаворитом Злати Огнєвіч у проєкті "Холостячка-2, проте свій вибір дівчина зробила на користь іншого. Про особисте життя Дмитра, його побачення та цілі на майбутнє і буде йти мова.

Так, на своїй сторінці в Instagram Дмитро Шевченко часто спілкується з підписниками, відповідаючи на різні питання, від прихильників. Всім стало цікаво, коли чоловік був останнього разу на побаченнях, адже особистим життям відкрито не ділиться.

“Більше ніж місяць тому, а може і більше”, – поділився Дмитро.

Дмитро Шевченко поділився, коли останнього разу був на побаченнях

А як же Катерина Шеффер? Подейкували, що після проєкту “Холостячка-2” Шевченко зустрів своє кохання в обліку Катерини, яка брала участь в шоу “Холостяк” у 2011 році. Підтвердити здогадки фанів ніхто не наважився. Чоловік лише зазначив, що зміг зустріти ту саму та стати щасливими.

Григорій Решетнік намагався отримати правду та почути хоча б ім’я коханої, але все марно. Дмитро вирішив залишити все особисте в таємниці.

Зараз активно веде свій блог в Instagram, працює тренером, робить людей щасливішими та здоровішими. Власні марафони по схудненню допомагають багатьом українцям досягти бажаного результату.

Нагадаємо, що у 2021 році був фіналістом в проєкті “Холостячка-2”. Глядачі пророкували йому перемогу, адже симпатія та почуття у Дмитра були шаленими до Злати, проте дівчина зробила вибір серцем на користь Андрія Задворного.

Дмитро Шевченко та Злата Огнєвіч
Дмитро Шевченко та Злата Огнєвіч

У кожного героя романтичного шоу була своя історія зі Златою. Ми запам’ятаємо побачення Шевченка та Огнєвіч найемоційнішими, найромантичнішими, які сповнені пристрастю, ніжністю та палкими поцілунками.

Схожі статті

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.