Ніякий він не MELOVIN: яке справжнє ім’я та прізвище має зірка “Х-Фактору” – цікаві факти з життя

Для досягнення омріяного успіху та популярності, співак MELOVIN пройшов власний непростий шлях в кар'єрі. Поговоримо про цікаві факти з життя артиста та дізнаємося справжнє ім'я та прізвище зірки.

Суспільне неприйняття його справжньої особистості зробило співака тільки сильнішим та сміливішим, але справжні фани зірки завжди підтримували свого кумира.

Факти з життя

Народився майбутній артист 11 квітня 1997 року в місті Одеса. Освіту здобув у Київському Інституті музики ім. Р.М. Глієра. Свою популярність та любов слухачів отримав після перемоги у шостому сезоні вокального шоу “X-Фактор”.

Також представляв Україну на щорічному пісенному конкурсі “Євробачення” у 2018 році в Португалії, де у фіналі посів 17-те місце.

Справжнє ім’я з народження Костянтин Бочаров, але для процвітання своєї творчості вирішив взяти псевдонім.

Костянтин Бочаров

До речі, судді “X-Фактору” на прослуховуванні сказали, що треба змінювати псевдонім MELONIN, адже вважали, що він його “дешевить”. Але хлопець зробив по-своєму і зараз це ім’я робить його популярним на всю країну.

Відомо, що артист має нетрадиційну орієнтацію. За словами співака, він зростав у люблячій, повноцінній родині. Батьки завжди підтримували сина у всіх його починаннях, а тому і цю новину теж сприйняли спокійно.

Найголовніше те, що Костянтин почуває себе по-справжньому щасливим, його все влаштовує. Головне вміти вчасно розібратися в собі, зі своїми почуттями та знати, чого хочеш від життя.

Під час війни продовжує працювати, розвиватися, займатися творчістю. Допомагає ЗСУ, українським біженцям. Не втрачає надію та вірить у сили нашого народу, адже зараз це надзвичайно важливо.

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.