Рейтинг букетів від зіркових чоловіків на 8 березня: Горбунов та Кацурін обрали тюльпани, а Решетнік піони

Міжнародний жіночий день – це свято весни та гідності жінок. Вперше його визнали у 1910 році. Але в цей день раніше було вкладено один сенс, який не співпадає з сучасним. Проте кожен сприймає його по-своєму.

Напередодні 8 березня всі вулиці та всі магазини просто усипані різномаїттям тюльпанів, вони є різних кольорів, від білих до фіолетових, звичайні, піоновидні, махрові, маленькі, великі. Вибір шалений. Оскільки саме тюльпани вважаються символом цього дня.

Але насправді це кліше, яке віками нав’язувалось у суспільство, та не кожен чоловік обирає саме тюльпани для подарунка. Сьогодні ми поговоримо про букети, які сьогодні подарували зіркові чоловіки своїм коханим жінкам у цей чудовий день.

Юрій Горбунов

Телеведучий Юра Горбунов у стосунках достатньо ніжний, він дуже піклується про свою обраницю Катю Осадчу. Тому на кожне свято Горбунов дарує Катерині квіти й 8 березня це, звісно, обов’язкове свято для букета. Тож, Юрій подарував дружині букет ніжно-рожевих тюльпанів.

Григорій Решетнік

Гриша є зразковим чоловіком, який завжди готовий робити щасливою свою кохану дружину Христину. Він може дарувати квіти навіть без приводу і це є проявом справжнього чоловіка та любові. Та сьогодні, у міжнародний жіночий день Решетнік подарував Христині незвичний червоний букет з піонами та іншими екзотичними квітами.

Михайло Кацурін

Квіти від Кацуріна

Міша вже встиг показати Дорофєєвій, що він романтик, адже він готує їй вечерю, малює разом з нею картини та пише пісні. І, звісно, 8 березня чоловік подарував коханій букет білих тюльпанів.

Олександр Волошин

Квіти від Волошина

Молодий блогер Саша Волошин та чоловік співачки Анни Трінчер також завжди приділяє достатньо уваги до своєї коханої жінки. Тому, сьогодні він подарував Ані величезний букет з гортензій та троянд.

Роман Свечкоренко

Квіти від Свечкоренко

А ось  фіналіст “Холостячки-2” Роман Свечкоренко вирішив подарувати своїй коханій дівчині Лєрі ніжний букетик троянд, рожевих та жовтих.

Схожі статті

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.