Міжнародний жіночий день: Осадча, Могилевська, Каменських розповіли, чи чекали подарунків сьогодні

Міжнародний жіночий день, який щорічно відзначається 8 березня в багатьох країнах світу. став днем, коли відзначають досягнення жінок у різних сферах життя та підтримують боротьбу за гендерну рівність

В цей день жінки отримують подарунки, квіти та привітання від своїх рідних, друзів та колег. У радянський час 8 березня став національним святом, яке відзначалося у школах, на роботі та в родинах. Це було святом, яке ставило жінок у центр уваги, пропагувало їхні досягнення та визнання, і підкреслювало важливість їхньої ролі в суспільстві. Хоча 8 березня став символом радянської культури та ідеології, сьогодні це викликає дискусії серед суспільства. Хтось пропонує перенести свято, а інші залишити 8 березня вихідним.

Чи подарували жінкам квіти 8 березня?
Чи подарували жінкам квіти 8 березня?

Щодо таких суперечок у суспільстві висловилися й українські зірки. У своїх привітаннях вони поділилися з авдиторією своєю позицією щодо святкування 8 березня: хтось вважає, що свято потрібно перенести, а хтось, що жінок потрібно вшановувати щодня, а не лише в святкові дні.

Наприклад Катерина Осадча думає, що жінки мають право на особливий святковий день, але якщо такі дискусії викликає дата святкування, то її можна змінити. А також розповіла про свій досвід роботи у Франції, де 8 березня не є вихідним, але жінкам також приділяється багато уваги в цей день.

В свою чергу Наталія Могилевська в своєму привітання виступила проти відміни 8 березня й закликала фоловерів святкувати, поки його не відмінили.

Відома співачка Злата Огнєвіч також привітала своїх підписниць з міжнародним жіночим днем і зазначила, що дівчата не мають забувати, що вони особливі й не обмежуватися лише одним святковим днем у році, адже кожна заслуговує на увагу щодня.

До привітань долучилися також й чоловіки українського шоубізнесу. Ведучий Слава Дьомін поділився з авдиторію, що виховує свого сина так, аби той розумів, що жінкам потрібно дарувати квіти й робити компліменти не тільки на свята, але й у кожен день року. А 8 березня варто залишити святковим днем.

Схожі статті

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?